Útvonal tervezõ
Döbrönte >>

 

Szálláshely keresés:
Hotel Hasik **** Konferencia ajánlataEszterházy terem:
35-50 fõs légkondicionált, természetes megvilágítású exkluzív megjelenésû és professzionális felszereltségû tárgyalóterem. A kávészünetben kávé, üdítõ, ásványvíz sütemények és szendvicsek fogyasztására a terem elõtti elõtérben, dohányzásra a terembõl közvetlenül megközelíthetõ kertben nyílik lehetõség.

Somogyi szeminárium-terem:
Hotel HasikA két oldalról természetes megvilágítású, 75 m2 alapterületû különterem színházsoros ültetéssel 70, U-alakú asztallal, ill. szigetszerû asztal elrendezéssel 35-45 fõ befogadóképességû. A kávészünetben kávé, üdítõ, ásványvíz és sütemények ill. szendvicsek fogyasztására a terem elõtti elõtérben, dohányzásra a közeli Himfy teremben ill. a teraszon nyílik lehetõség.

Hotel HasikHimfy terem:
Kb. 40 fõ kapacitású, lovagterem hangulatú társalgó-vendéglátó helység, amely megbeszélések, elõadások, üzleti és magánjellegû étkezések mellett, kiválóan alkalmas kevésbé hivatalos beszélgetésekre, kellemes, játékos idõtöltésre is. (társasjátékok, kártya, vetélkedõk) Kávészünet és a hozzá tartozó fogyasztás a teremben is lehetséges. A helység közvetlen összeköttetésben van a terasszal.

A sikeres indoor-tréninghez, szemináriumhoz zavartalan környezetet, kitûnõen felszerelt konferenciatermeket és rugalmas, készséges kiszolgáló-személyzetet biztosítunk.
A döntést Önre bízzuk.  

Konferencia- és tréning-ajánlatok a Bakonyban, már 21.800,-Ft / fõ / éjtõl

38 szobás wellness-konferencia hotel, amely a Bakony nyugati lankáin megbúvó Döbrönte nevû kis faluban található. A konferenciákra érkezõ vendégeket 4 konferenciaterem, egy business-corner, étterem, bár, salakos teniszpályák, külsõ medence és fedett uszoda, szauna, infraszauna, pezsgõfürdõ, szolárium, fittneszterem várják.

A csomagok a 2009 szeptember 1- 2010. március 31. közti idõszakban,
20 fõ alatti létszámú tréning foglalása esetén érvényesek.

1-éjszakás konferencia-csomag
egyágyas elhelyezéssel 33.900,-Ft
kétágyas elhelyezéssel 25.900,-Ft / fõ

2-éjszakás konferencia-csomag
egyágyas elhelyezéssel 57.610,-Ft / 2 éj
kétágyas elhelyezéssel 43.610,-Ft / fõ / 2 éj

A csomagok a következõ szolgáltatásokat tartalmazzák:
1 illetve 2 éjszakás elhelyezést fürdõszobás, telefonnal, minibárral, televízióval felszerelt szobákban, a teljes ellátást, a konferencia terem használtatát (technikával), a kávészüneteket, valamint a külsõ medence, a szauna, a merülõmedence, a fedett uszoda, a jacuzzi, a fitneszterem, a ping-pong terem, a minigolfpálya, a salakos teniszpályák, a zárt parkoló használatát valamint az idegenforgalmi adót (330,-Ft/fõ/éj).
(Wellness-jellegû szolgáltatásaink 7-23 óráig állnak kedves Vendégeink rendelkezésére.)

A sikeres indoor-tréninghez, szemináriumhoz zavartalan környezetet, kitûnõen felszerelt konferenciatermeket és rugalmas, készséges kiszolgáló-személyzetet biztosítunk.
A döntést Önre bízzuk.
 © Minden jog fenntartva! 2004-2023.

Rólunk | Kapcsolat