Útvonal tervező
Debrecen >>

 

Szálláshely keresés:
Hotel Lycium **** Konferencia ajánlata

Tekintse meg rendezvényajánlatunkat >>

A Hotel Lycium és a Kelet-Magyarországon egyedülálló technikai felszereltséggel rendelkező, 1200 fő befogadására alkalmas Kölcsey Központ hazánk legrangosabb konferencia- és rendezvényszervező-komplexumai közé sorolhatja magát. A létesítmény tökéletes helyszínt biztosít hazai és nemzetközi konferenciáinak, fogadásainak, kiállításainak, rendezvényeinek szervezésére és lebonyolítására egyaránt.

Rendelkezésre álló technikai eszközök: hang- és fénytechnika, projektor vetítővászonnal, Flip-Chart, írásvetítő vászonnal, diavetítő vászonnal, TV, video, mikrofon, CD-lejátszó

Rendezvények, megbeszélések ideális helyszíne a szálloda halljából nyíló 40-50 férőhelyet kínáló különterm, mely modern technikai felszereltségével, kialakításával elősegítheti az Ön üzleti sikereit is.

Ha programja annyira zsúfolt, hogy partnereit nem tudja felkeresni, de mégis dolgozni szeretne, a legmegfelelőbb helyszín a Business Center, ahol számítógép, nyomtató, fax, telefon, titkársági szolgálat áll rendelkezésére, és még üzleti partnereit is megvendégelheti.

A szálloda catering szolgálata magas színvonalon biztosítja a rendezvényekkel kapcsolatosan felmerülő igényeket a kávészünettől, a háromfogásos étkezésen át a díszvacsoráig.

A büféebéd- és állófogadás-ajánlatokat aranyminősítésű mesterszakácsok a megrendelő igényei alapján készítik el, akár különleges igények alapján is. A kínálatban megtalálhatók többek között a magyaros, a regionális, a tájjellegű, a mediterrán menük mellett a „nemzetek konyháinak” ételajánlatai is.

© Minden jog fenntartva! 2004-2016.

Rólunk | Kapcsolat
GMS InGenium Kft.