Útvonal tervezõ
Öttevény >>

 

Szálláshely keresés:
Chateau Földváry Nászutas ajánlata

Kedves Házasulandók!
 


Kastélyunk gyönyörû környezetben elhelyezkedõ neobarokk épület, mely ideális helyszíne esküvõi rendezvények megszervezésére.

Fogadás
 

A pezsgõs fogadás után, polgári esküvõjét a szabad ég alatt, árnyas kastélyparkban tarthatják, ahova akár hintón is érkezhetnek. Rossz idõ esetén a ceremónia szállodánk konferencia termében is megrendezhetõ.
 
 

Szertartás
 

Az anyakönyvvezetõ, kérésre a helyszínre jön, a helybiztosításért külön költséget nem számolunk fel. Igény szerint esküvõi versmondót, vagy énekes közremûködõt tudunk biztosítani, tegye emlékezetessé polgári esküvõjét, szerelmes vers vagy idézet segítségével, élvezze szívének legkedvesebb dallamát. Az egyházi szertartás történhet a kastélytól nem messze található római katolikus vagy evangélikus templomban, esetleg a szomszédos Lébény közel 800 éves Árpád-kori templomában más néven Szent Jakab apostol plébániatemplomban.Menüajánlat
 

Megújult éttermünkben száz személyt tudunk kényelmesen asztalhoz ültetni, s változatos menüajánlatainkon kívül, étteremvezetõnkkel egyeztetve bármilyen elképzelést megvalósítunk.

Kiegészítõ szolgáltatások
 

Az esküvõkre kimondottan igaz, hogy a részletek teszik felejthetetlenné. Igyekeztünk olyan kiegészítõ szolgáltatásokat biztosítani, amelyek gazdagítják ezt a felejthetetlen napot. – A polgári ceremónia alatt ének, vers, élõzene, galambröptetés kérhetõ…

  • Igény szerinti zeneszolgáltatás: báli zene, cigányzene, kamarazene
  • Võfély,
  • Lovashintó,
  • Tûzijáték,
  • Cukrásztermékek,
  • Fotó/videó,
  • Virág- és egyéb dekoráció, díszítés /menyasszonyi csokor, dobócsokor, templom, ceremónia helyszíne és a fogadó terem díszítése/.
Ha már eldöntötték, hogy örökre egymáséi lesznek, kössék össze életüket a Chateau Földváryban, és ünnepeljék meg ugyanitt e szép napot! A szálloda ajándékaként pedig töltsék nálunk nászéjszakájukat a titokzatos Honey Moon apartmanban.
A házasságkötés mindig különleges esemény, de mi segítünk, hogy élete egyik legszebb napja legyen.


© Minden jog fenntartva! 2004-2023.

Rólunk | Kapcsolat