Szálláshely keresés:

Medves Hangulatszálló - Salgótarján (Salgóbánya)

Képgaléria:
Medves Hangulatszálló - Salgótarján (Salgóbánya) Medves Hangulatszálló - Salgótarján (Salgóbánya) Medves Hangulatszálló - Salgótarján (Salgóbánya) Medves Hangulatszálló - Salgótarján (Salgóbánya) Medves Hangulatszálló - Salgótarján (Salgóbánya)
Medves Hangulatszálló - Salgótarján (Salgóbánya)
Medves Hangulatszálló - Salgótarján (Salgóbánya) Medves Hangulatszálló - Salgótarján (Salgóbánya) Medves Hangulatszálló - Salgótarján (Salgóbánya) Medves Hangulatszálló - Salgótarján (Salgóbánya) Medves Hangulatszálló - Salgótarján (Salgóbánya)
Információ, szállásfoglalás
Típus: szálló, hangulatszálló, **
Cím:
3109 Salgótarján (Salgóbánya) Medvesi u. 9.
Nógrád >> Térkép <<
GPS: N 48.14357 E 19.86940
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: +36-32/898-016
Fax: +36/32-898-016
Web: www.hangulat.medves.hu
Fizetőeszköz: Készpénz,
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink: WC, zuhanyzó,
Közösen használható: billiárd, bowling, focipálya, kerékpárkölcsönzés, szauna, tornaterem, WIFI,
Bemutatkozás

Üdvözöljük Salgóbányán, a Medves Hangulatszállóban! 

 

      A Hotel Medves egy teljesen egyedi szálloda, melynek párját máshol nem találhatja meg. Nem a legnagyobb, nem a legszebb, nem a legújabb, mégis olyasmit képes nyújtani, amit kevesek.

Hangulatot! 

         A Medves Hangulatszálló rendelkezik nagyon sok olyan szolgáltatással, amivel a drága négy csillagos szállodák, ám mindezt kétcsillagos általános minőségben nyújtja. Tisztán, élvezhetően, mindenféle exkluzív sallang nélkül.
Ha Ön lemond a pazar csillogásról, akkor funkcionálisan élvezheti a sokféle szolgáltatás nyújtotta lehetőségeket, ám ezért csupán kétcsillagos árakat kell fizetnie.

Kicsit sárgább, kicsit savanyúbb, de elérhető!
 
      A Medves tehát nem egy luxus hotel. Nálunk nem talál egyenruhás londinereket a bejárat előtt vagy aranyozott csaptelepeket a fürdőszobában. Talál viszont nagyon barátságos személyzetet és alaposan kellemes kiszolgálást, s egy olyan egyedi atmoszférát, mely a legtöbb vendégünk számára felejthetetlenné teszi az itt töltött napokat.
Biztosítunk mindent, ami a jó hangulathoz kell.
Nem luxust, hanem hangulatot kínálunk!
 
A Hangulatszállóról
 
        A szállodai főépület, ahol a szobák találhatók 3 szintes. Az épület 50 szállodai szobájában egyszerre 120 fő szállásolható el kényelmesen. A főépületben a sokféle szoba típuson túl szintenként igénybe vehető egy-egy társalkodó sarok, valamint az első emeleten egy játszó kuckó is.
    Mindhárom szinten egy közös hűtőszekrény és mikrohullámú sütő áll vendégeink rendelkezésére. A földszinten pedig non-stop nyitva tartó drink bár, valamint retró szobánk várja őket, melybenszélessávú internet elérése is alkalmas számítógépek vehetők ingyenesen igénybe. A szálloda területének jó részén vezeték nélküli internet (WiFi) is elérhető, mely szolgáltatásunk szinténingyenesen vehető igénybe.
      Ifjúsági táborunk közel 200 fő számára biztosít kellemes időtöltést, melyhez szállást 30 db erdei faház biztosít. Szolgáltatásaink telt ház esetén is jó színvonalon tudják kielégíteni vendégeink igényeit. 
 
 
      Ifjúsági táborunk Európa legmagasabb fennsíkjának, a Medvesnek déli letörésén, hatalmas tölgy és bükkfák árnyékában bújik meg. A csodálatos környezetben található tábor elsősorban nagyobb létszámú, ifjúsági csoportok, sportolók számára nyújt remek szállás és kikapcsolódási lehetőséget.
 
 
Természeti környezet
 
      A Medves Hangulatszálló Magyarország legvadregényesebb táján, Európa legmagasabb fennsíkjának peremén, lefutó kis szurdokvölgyek, árnyas bükkösök és patakvölgyek ölelésében található. A Medves környéke kiválóan alkalmas túrák, kirándulások lebonyolítására, de a környék a csupán pihenni vágyókat is elkápráztatja érintetlen vadságával
 
Őspark

         A Medves Hangulatszálló a Medves-fennsík déli letörésén egy hat hektáros park közepén található. A park északi oldalán található évszázados bükkös soha nem állt erdészeti művelés alatt, ez egy igazi őserdő. A parkban található fenyőfák igazán impozáns méretűek, bármelyik megállná a helyét a Parlament előtt is, mint az ország karácsonyfája. A parkot természetes élőhelyként népesíti beszámos madárfaj, a mókusok, s a sok ijedséget okozó, de teljesen ártalmatlan erdei siklók. A terület három oldalról erőkkel övezett terület, így akár az erkélyekről sem ritka, hogy szarvasokat,őzeket, vaddisznókat, rókákat láthatunk. A szálloda közvetlen természeti környezete miatt a városból érkező vendégeink újra felfedezhetik, hogy milyen érzés madárcsicsergésre ébredni.
 

Áraint 2014-ben:

http://hangulat.medves.hu/szallodai-szallas-arak

 
Szeretettel várjuk kedves vendégeinket!
 
 
 

Hasznos tippek!

 • További Salgótarján (Salgóbánya)-i szállások

 • Megközelítés

 • Útvonal tervező - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Medves Hangulatszálló Térkép
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-3109 Salgótarján (Salgóbánya), Medvesi u. 9.
  Tel: +36-32/898-016

  © Minden jog fenntartva! 2004-2016.

  Rólunk | Kapcsolat
  GMS InGenium Kft.