Útvonal tervező
Mogyoród >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

Feketerigó Panzió - Mogyoród

Képgaléria:
Feketerigó Panzió - Mogyoród Feketerigó Panzió - Mogyoród Feketerigó Panzió - Mogyoród Feketerigó Panzió - Mogyoród Feketerigó Panzió - Mogyoród
Feketerigó Panzió - Mogyoród
Feketerigó Panzió - Mogyoród Feketerigó Panzió - Mogyoród Feketerigó Panzió - Mogyoród Feketerigó Panzió - Mogyoród Feketerigó Panzió - Mogyoród
Információ, szállásfoglalás
Típus: panzió, munkásszálló, magánszálláshely, ifjúsági szállás,
Cím:
2146 Mogyoród Gödöllői út 33.
Pest >> Térkép <<
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: 06-28-440-806, 06-20-548-3776
Fizetőeszköz:
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink: TV, WC, zuhanyzó/fürdőkád,
Közösen használható: ebédlő, füves kert, hűtőszekrény, konyha, kutya, macska bevihető, medence, mikro, mosógép, parkoló, rádió, társalgó, telefon, tűzhely, TV, udvari tűzhely, WC, zárt parkoló,
Bemutatkozás

Üdvözöljük Mogyoródon, a Feketerigó Panzióban!

Mogyoród kedvező elhelyezkedésének köszönhetően már az ókorban és a középkorban is lakott település volt. Ezt különböző leletek bizonyítják. Kiemelkedő történelmi esemény volt az 1074. március 14-én lezajlott mogyoródi csata, amelyben Géza és László Árpád-házi hercegek döntő győzelmet arattak a német császár által támogatott Salamon király felett, megszüntetve a hűbéri függőséget. A győzelem emlékére László bencéseket telepítve, apátságot alapított a mai Klastrom hegyen. Ma az apátság helyén park és emlékmű áll.

A köztudatban Mogyoród neve egyet jelent a Hungaroringgel, ugyanakkor a település vezetése igyekszik megismertetni a turistákat Mogyoród történelmével, hagyományaival, jellegzetességeivel is.

Panzió:

A település központjában található panziónk a 3 ágyas szobától a 16 ágyas szobáig különböző szolgáltatásokat kínál vendégeink részére.
Így akár családokat, baráti társaságokat, vagy iskolai csoportokat is
tudunk fogadni.

Szolgáltatások a szobában:
-Fürdőszoba
-TV

Szolgáltatások a panzióban:
-Jól felszerelt konyha, étkező
-Társalgó
-Saját kert, terasz, kertibútor, udvari tűzhely
-Zárt parkoló
-Kutya, macska bevihető
-Hideg vizű szabadtéri medence

Áraink:
Felnőttek 3000.- Ft/fő/éj
Gyerekeknek kedvezmény!
Csoportok részére 10% kedvezmény
Munkásszállás 1600,-Ft/fő/éj

Szórakozási lehetőségek, kirándulások:
Természeti adottságai miatt Mogyoród kiválóan alkalmas kisebb kirándulásokra, sétákra, télen szánkózásra. A dimbes-dombos táj legmagasabb pontja a Somlyó-hegy (Gyertyános 326 m), melyen a Makovecz Imre által tervezett Szent László kilátó-kápolna található. Mogyoród természetes vizekben gazdag, területét keresztül szeli a Csíkvölgyi-forrásból eredő Mogyoródi-patak. Határában található még a Sződrákosi-patak. Állóvizeink a Pusztaszentjakabi-tó (Tölgyesi-tó) és a Kerek-tó. A táj nemcsak szépségével, hanem karakteres boraival és a környéken egyedi pincesorával is elcsábítja az ide látogatót.

Újonnan létesült turisztikai létesítményünk az országszerte is egyedülálló vízi élménypark, az Aquaréna. Érdekes és hasznos szolgáltatásaival várhatóan jelentős számú pihenni és szórakozni vágyót vonz majd Mogyoródra. A turisztikai vonzerő növeléséhez járulnak hozzá többek között a szabadtéri és fedett gokartpályák és a vezetéstechnikai centrum is.


Reméljük az ajánlatunk elnyerte az Ön tetszését is, legyen a vendégünk a Feketerigó Panzióban!

 

Hasznos tippek!

 • További Mogyoród-i szállások

 • Megközelítés
  A település sajátos adottsága, hogy szinte "kettészeli" az autópálya, ami könnyű és gyors elérhetőségét biztosítja. Gépjárművel megközelíthető még a 3-as főútról, valamint Fót és Szada irányából. A budapesti Örs vezér térről induló HÉV gyors és gyakori kapcsolatot biztosít mind a fővárossal, mind pedig Gödöllővel. A HÉV-állomást rendszeres buszjárat is összeköti a község többi részével.

 • Útvonal tervező - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Feketerigó Panzió Térkép
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-2146 Mogyoród, Gödöllői út 33.
  Tel: 06-28-440-806, 06-20-548-3776

  © Minden jog fenntartva! 2004-2016.

  Rólunk | Kapcsolat
  GMS InGenium Kft.