Útvonal tervező
Szemenye >>

Ajánlatunk
Turizmuskártya kedvezmény:
5%

 

Szálláshely keresés:

Szemenye Vendégház - Szemenye

Képgaléria:
Szemenye Vendégház - Szemenye Szemenye Vendégház - Szemenye Szemenye Vendégház - Szemenye Szemenye Vendégház - Szemenye Szemenye Vendégház - Szemenye
Szemenye Vendégház - Szemenye
Szemenye Vendégház - Szemenye Szemenye Vendégház - Szemenye Szemenye Vendégház - Szemenye Szemenye Vendégház - Szemenye Szemenye Vendégház - Szemenye
Információ, szállásfoglalás
Típus: magánszálláshely, falusi szálláshely,
Cím:
9685 Szemenye Petőfi u. 10.
Vas >> Térkép <<
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: 06-30-441-6333
Férőhely: 3 szoba
8 fő
Web: www.szemenyevendeghaz.hu
Fizetőeszköz: Készpénz,
Szolgáltatásaink
Közösen használható: ebédlő, füves kert, hűtőszekrény, játszóudvar, játszótér, kerékpárkölcsönzés, konyha, parkoló, rádió, tűzhely, TV, udvari tűzhely, WC, zárt parkoló, zuhanyzó/fürdőkád,
Bemutatkozás

Üdvözöljük Vas megye e hangulatos, Rába menti kis falujában, Szemenyén!

Szemenyét, ezt a 350 fős kis falut mindazoknak ajánljuk, akik kikapcsolódásra és csendre vágynak, ugyanakkor szeretnek a természetben barangolni vagy megmártózni a megye híres gyógyvízeiben. Vas megye földrajzi fekvése további nagyszerű lehetőséget kínál nemcsak a Nyugat-Dunántúl, hanem a szomszédos Ausztria határmenti részeinek felfedezésére is. A látni- és tennivalók - lévén, hogy Vas Magyarország legkisebb megyéje - gyorsan és könnyen elérhetőek. Ha éppen kávét szeretne egy hangulatos osztrák kisvárosban fogyasztani, vásárolni Bécsben vagy felfedezni a Balaton nyugati partvidékét (a Sümegi várat és környékét) vagy akár Sopront és a Fertő-tó vidékét, akkor Szemenye tökéletes kiindulópontként szolgálhat ezen terveik megvalósításához.

Szemenye Vendégház

E faluvégi dombok és fák között megbújó parasztház az elmúlt tíz év alatt fokozatosan nyerte el mai egyedi formáját és hangulatát, művész és iparművész barátaink segítségével. Az épület természetbe való harmonikus beilleszkedése, természetes aurája és egyedi belső elrendezése nemcsak kikapcsolódást, hanem egyben esztétikai élményt is nyújtott mindazok számára, akik megfordultak nálunk. A folyamatos pozitív visszajelzés, -amit családtagjainktól és barátainktól kaptunk-, ösztönzött arra bennünket, hogy másokkal is megosszuk ezt az élményt. Szemenyei vendégházunkat mindenkinek ajánljuk, aki az egyhangú hotelek helyett egyedi és inspiráló környezetben szeretne kikapcsolódni családjával vagy barátaival együtt.

Vendégházunk szolgáltatásai:

A rusztikusan berendezett ház eredeti paraszt- és iparművészek által készített bútorok eklektikus keverékével várja kedves látogatóinkat.
A házhoz nagy kert tartozik amely kerti bútorokkal és függőággyal felszerelt. Kinti főzésre, szalonna sütésre alkalmas, illetve a vacsora kint történő fogyasztására. A kertben továbbá gyümölcsfák is találhatók, amelyekről a gyümölcs fogyasztható. Homokozó, társasjátékok, könyvek és magazinok szintén rendelkezésre állnak. Igény szerint kerékpárt is biztosítunk.
 

1 éjszakás foglalás esetén
Forint összesen
1-4 fő/éj
5 fő/éj
6 fő/éj
7 fő/éj
8 fő/éj
vendégház
8800
10800
12000
12900
14200
 
5 éjszakás foglalás esetén
Forint összesen 1-4 fő/éj 5 fő/éj 6 fő/éj 7 fő/éj 8 fő/éj
vendégház 8500 10500 11700 12600 13900
 
6 vagy 7 éjszakás foglalás esetén
Forint összesen 1-4 fő/éj 5 fő/éj 6 fő/éj 7 fő/éj 8 fő/éj
vendégház 8200 10200 11400 12300 13600


Programok:

- Jeli Arborétum,
- Szajki tavak, horgász és strandolási lehetőséggel,
- Vadvízi evezés a Rábán,
- Sárvári vár és gyógyfürdő,
- Lovaglás,
- A környék gazdag történelmi nevezetességei: a bozsoki, keszthelyi, körmendi, sümegi, kőszegi vár és kastély együttes; a világhírű jaki templom, a cáki népi műemlék pincesor, a velemi vízimalom, vagy a szalafői falumúzeum az Örségben.

Reméljük az ajánlatunk elnyerte az Ön tetszését is, legyen a vendégünk a Szemenye Vendégházban!

Hasznos tippek!

 • További Szemenye-i szállások

 • Megközelítés
  A 80-as főútról Kámnál a táblával jelzett helyen és irányba kell letérni a 3.6 km-es szilárd burkolatú útról.

 • Útvonal tervező - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Szemenye Vendégház Térkép
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-9685 Szemenye, Petőfi u. 10.
  Tel: 06-30-441-6333

  © Minden jog fenntartva! 2004-2016.

  Rólunk | Kapcsolat
  GMS InGenium Kft.