Útvonal tervezõ
Kõszeg >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

Nyári Tábor Kõszeg - Kõszeg

Képgaléria:
Nyári Tábor Kõszeg - Kõszeg Nyári Tábor Kõszeg - Kõszeg Nyári Tábor Kõszeg - Kõszeg Nyári Tábor Kõszeg - Kõszeg Nyári Tábor Kõszeg - Kõszeg
Nyári Tábor Kõszeg - Kõszeg
Nyári Tábor Kõszeg - Kõszeg Nyári Tábor Kõszeg - Kõszeg Nyári Tábor Kõszeg - Kõszeg Nyári Tábor Kõszeg - Kõszeg Nyári Tábor Kõszeg - Kõszeg
Információ, szállásfoglalás
Típus: ifjúsági tábor, ifjúsági szállás,
Cím:
9730 Kõszeg
Vas
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: +36-30-209-6432, +36-1-273-3375
Fax: +36-1-273-3375
Férõhely: 140 fõ
Web: www.nyaritabor.hu
Fizetõeszköz: EUR, Készpénz, USD,
Szolgáltatásaink
Közösen használható: buszparkoló, büfé, ebédlõ, füves kert, hûtõszekrény, játszóudvar, játszótér, konyha, parkoló, rádió, telefon, tûzhely, TV, WC, zuhanyzó/fürdõkád,
Bemutatkozás

Üdvözöljük Kõszegen, a Nyári Nyelvi és Számítástechnikai Táborban!

Ma már senki számára nem kétséges, hogy minden munka- vagy tevékenységi területen elengedhetetlenül fontos legalább egy nyelv tárgyalóképes, felsõfokú ismerete. Sõt köztudott, hogy a legtöbb egyetem nyelvvizsgához köti a diploma megszerzését. Napjainkban szinte minden szakmában alapkövetelmény, hogy a munkavállaló rendelkezzen számítástechnikai alapismeretekkel és alapvetõ számítógépkezelõi gyakorlattal. Az iskolai nyelv- és számítástechnika-oktatás ezt nem mindig képes biztosítani (elsõsorban az egy osztályban, csoportban tanulók nagy száma miatt), ezért lehetõséget kívánunk teremteni szervezett és kötetlen, beszédcentrikus nyelvi kiegészítõ képzésre, valamint gyakorlatcentrikus számítógépes oktatásra. Tekintettel arra, hogy a tábor a nyári szünet idején kerül megrendezésre, a nyelvtanulás mellett biztosítjuk a résztvevõ gyermekek kikapcsolódását is: a tábor helyszínén a résztvevõk naponta több órát tölthetnek szabad levegõn sportolással, játékkal.

Néhány szó a táborról

A fenti célok megvalósítását minden szempontból biztosítani tudja, a szükséges tanítási feltételekkel együtt, a kõszegi Jurisich Miklós Gimnázium és Középiskolai Kollégium, amelynek épülete gyermekek táborozására is alkalmas. Nagy parkja, sportpályája lehetõvé teszi a szabadidõ változatos eltöltését.

Mindezek mellett a sikeres táborozáshoz nagyban hozzájárul Kõszeg, mint Magyarország legtisztább levegõjû városa, továbbá a Kõszegi-hegység és környéke (Írottkõ - 883 méterrel a Dunántúl legmagasabb pontja -, a közel 700 éves mûemlékváros, Király völgy, Sárvár, Fertõd). A tábor ideje alatt tervezünk környékbeli kirándulásokat együttesen és külön-külön csoportonként is.

A nyári turnusok idõpontjai:

1. turnus: július 3. - július 13.
2. turnus: július 13. - július 23.
3. turnus július 23. - augusztus 2.
4. turnus: augusztus 2. - augusztus 12.


A résztvevõket - igény szerint - különjáratú autóbuszokkal szállítjuk Budapestrõl Kõszegre és vissza. Természetesen megoldható az egyéni utazás is.

Amerikából érkezõ résztvevõk Budapestre utaztatásában a European Travel Services szervez csoportot. Kérjük keressék Szenczi-Molnár Éva-t a europeantvl@yahoo.com e-mail címen az utazással kapcsolatos további információkért.

Turnusonként mintegy 120-140 gyermek táborozik. Oktatásuk 8-12 fõs csoportokban történik: angol, német nyelven minden turnusban, francia nyelven az 3. turnusban, megfelelõ számú jelentkezõ esetén más nyelvbõl is indulnak csoportok. (Külföldön élõ, magyar származású érdeklõdõk és nem magyar anyanyelvû tanulók részére magyar nyelvbõl is indítunk csoportokat a 4. turnusban.) A táborozók napi 5 nyelvórán vesznek részt; egy csoportba megközelítõleg azonos felkészültségû gyermekek tartoznak, nekik megfelelõ szintû tanrend szerint dolgozik a vezetõ tanár. Tanárainkat szigorú felvételi követelmények alapján válogatjuk ki, nagy részük több éve táborozik velünk.

A számítástechnikáról

A táborban számítástechnikai alapismeretek és alapvetõ számítógépkezelõi ismeretek oktatására is sor kerül (Linux, Novell, Windows, WinWord, Internet, programozási nyelvek, stb...). A korábbi években felmerült igényeknek megfelelõen a táborozók napi 5 számítástechnika órán vesznek részt; így egy csoportba a megközelítõleg azonos érdeklõdésûek tartoznak. Állandó Internet-hozzáférés a géptermekben biztosított.

Elhelyezés, felügyelet, házirend

A táborban korosztályok szerint külön helyezzük el a fiúkat és külön a lányokat, 6-14 ágyas szobákban. A gyermekek felügyeletét nevelõtanárok látják el. A konyha napi háromszori étkezést nyújt, és a speciális étrendû gyermekek kiszolgálására is (vegetáriánus, lisztérzékeny, cukorbeteg diéta) van lehetõség, ha ezt elõre jelzik nekünk. Emellett kizárólag a táborozók részére BÜFÉ-t tartunk fenn minden turnusban.

A táborban nyaralók-tanulók felügyeletét a nyelvtanárokkal és a számítástechnikai tanárokkal együtt 17-20 tanár látja el, akik nagy tapasztalattal és gonddal végzik munkájukat. Ennek ellenére a gyermekek okozhatnak olyan jellegû károkat, melyek a tanároknak nem róhatók fel. Kérjük, minden résztvevõ vegye figyelembe, hogy az ilyen jellegû károkért felelõsséggel tartozik. A táborban tilos a dohányzás és a szeszesital fogyasztása! Minthogy a tábor célja az oktatás, minden résztvevõnek tudnia kell, ha magatartása ellen súlyos kifogás merülne fel, a felügyelõtanárok kénytelenek lesznek hazaküldeni. Ez esetben a fel nem használt összeget nem áll módunkban visszafizetni.

A résztvevõk egészsége érdekében is kérjük, hogy a háziorvos által az indulás elõtti munkanapon kiadott igazolással bizonyítsa, hogy nem szenved semmilyen fertõzõ betegségben. Amennyiben az igazolást induláskor felmutatni nem tudja, úgy sajnos ki kell zárnunk a táborozók közül.

Kérjük a szülõket és hozzátartozókat, hogy a táborozó gyermekek nyugalma érdekében a turnus idõtartama alatt ne látogassák a tábor résztvevõit. Gondoljanak azokra, akiket szüleik nem tudnak meglátogatni, ezért számukra kifejezetten rossz hatású lenne, ha társaik látogatókat fogadnának.

Áraink:

A részvételi díj 55.000 Ft. A díjat két részletben is be lehet fizetni. Az elsõ részlet minimum 30.000 Ft, mely befizetésének igazolását a 'Jelentkezési lap'-hoz kell csatolni (fénymásolat is megfelel), a fennmaradó rész (ami maximum 25.000 Ft) befizetésének igazolását legkésõbb a turnus kezdetéig kell eljuttatni hozzánk. Különjáratú buszos utazás igénybevétele esetén a 4600 Ft-os utazási költség bármelyik részlethez hozzáadva befizethetõ.

Szeretettel várunk mindenkit Kõszegen Nyári Nyelvi és Számítástechnikai Táborban!

Hasznos tippek!

 • További Kõszeg-i szállások

 • Megközelítés
  A település megközelíthetõ: a 8-as úton Körmendig, onnan északi irányban a 86-os úton Szombathelyig, innen 22,4 km a 87-es úton, vasúton: a Szombathely-Kõszeg vonalon.

 • Útvonal tervezõ - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-9730 Kõszeg,
  Tel: +36-30-209-6432, +36-1-273-3375


  © Minden jog fenntartva! 2004-2024

  Rólunk | Kapcsolat