Útvonal tervező
Tarcal >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

Pataky Borporta - Tarcal

Képgaléria:
Pataky Borporta - Tarcal Pataky Borporta - Tarcal Pataky Borporta - Tarcal Pataky Borporta - Tarcal Pataky Borporta - Tarcal
Pataky Borporta - Tarcal
Pataky Borporta - Tarcal Pataky Borporta - Tarcal Pataky Borporta - Tarcal Pataky Borporta - Tarcal Pataky Borporta - Tarcal
Információ, szállásfoglalás
Típus: vendégház, falusi szálláshely, borospince,
Cím:
3915 Tarcal Klapka u. 20.
Borsod-Abaúj-Zemplén >> Térkép <<
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: 06-30-903-6141, 06-30-362-3562
Web: www.patakyborporta.hu
Fizetőeszköz: Nemzeti Üdülési Csekk, Készpénz,
Szolgáltatásaink
Közösen használható: borospince, füves kert, hűtőszekrény, konyha, parkoló, tűzhely, udvari tűzhely, WC, zárt parkoló, zuhanyzó/fürdőkád,
Bemutatkozás

Üdvözöljük a Kopasz-hegy lábánál, a tarcali pincesoron található Pataky Borportán!

Kóstolja meg Tarcalon, a világörökségi magterületen, Tokaj-hegyalja széles borválasztékát a furminttól az eszenciáig a Kopasz-hegy déli lábánál meghúzódó szőlőtáblák alatt elhelyezkedő, hagyománytisztelő borospincében.

Borkóstoláshoz igény szerint étkezést is tudunk biztosítani családoknak,
baráti társaságoknak és nagyobb csoportoknak egyaránt.
A borvidék értékeiről, a szőlő- és borkultúra specialitásairól is képet
kaphatnak a borbemutató során.

A nyolcvan főt befogadó történelmi hangulatú pincében Tokaj-hegyalja széles borválasztékát kínálom.
A borbemutató során megismerhetik a vidék szőlő- és borkultúráját,
speciális gasztronómiáját.


A Kopasz-hegy lábánál, a tarcali pincesoron található két vendégházunkba szeretettel várjuk kedves vendégeinket.

Szállását a falusi turizmus hagyomány-tisztelő, a népi kultúrát megjelenítő környezetében biztosítom.
Az egy telken álló házakban 4 szobában 10 fő részére tudunk szállást biztosítani. Főzésre az egyik házban, illetve a kerti tűzhelyen nyílik lehetőség. A kertben sátorozásra is van elegendő hely.


Borkóstolásra, borbemutatóra kérem  jelentkezését programegyeztetéshez!

Tarcal fekvésénél fogva kiindulópontja, szálláshelye lehet a Hegyalját, Zemplént felfedezni, megismerni szándékozó látogatóknak, turistáknak. Először a lehetőségek három csoportja köré szervezve ajánljuk községünket figyelmükbe, majd ismertetjük az ide utazás lehetőségeit, végül egy térképen bemutatjuk a tarcali vendégváró helyeket és ismertetjük szolgáltatásaikat.

Miért érdemes Tarcalra ellátogatni?

Természet, kirándulás, túrák, rendezvények . A környék és a közeli Zemplén hegység tág lehetőségeket nyújt a túrázás könnyebb és nehezebb válfaját kedvelőinek.
Kirándulásokra, a botanikai és zoológiai ritkaságok megismerésére és megfigyelésére a Tokaj Bodrogzug Tájvédelmi körzet ad lehetőséget. Geológiai, látványbeli ritkaság a Bányató. A település központjából indul az egyetlen út a Nagy Kopasz-hegyre, ahonnan festői kilátás tárul a zempléni és alföldi tájra.

Rendezvények:
Visszatérő rendezvények a július utolsó hétvégéjén megrendezésre kerülő Tarcali napok, mely nem múlhat el nemzetközi íjász- és lovasverseny nélkül. Szüretelőn a mustfesztivál nyújt felejthetetlen élményt az idelátogatónak.

A bor:
A több száz éves, parkokkal rendelkező főúri kúriák, udvarházak, mint a Királyudvar, Rákóczi-borház, Andrássy-kúria, vincellér iskola a bennük üzemelő szőlőtermesztő és bortermelő vegyes vállalatokkal ma is a világhírű hegyaljai bort, a tokajit szolgálják. Természetesen számtalan, a bejáratuk előtt virágos kerttel vagy ligetszrű parkkal diszített pince várja az ide látogatókat, hogy meggyőzze őket "a királyok bora, a borok királya" mondás valódiságáról.
Forrás: www.tarcal.hu
 

Hasznos tippek!

 • További Tarcal-i szállások

 • Megközelítés

  A község közuti megközelítési lehetősége a Miskolc - Szerencs - Sárospatak - Sátoraljaujhely vonalán kiépített 37. számú utat, illetve a Nyiregyháza - Rakamaz - Tokaj - Bodrogkeresztúr vonalán kiépített 38. számú utat összekötő közlekedési út. Ez az út a szomszédos Tokaj város területén csatlakozik a 38. számú úthoz. A település közúti közlekedése szempontjából meg kell még említeni a községtol Dny-ra elhelyezkedő, szomszédos Prügy községbe vezeto utat, a Tarcaltól É-ra vezető utat, mely a szintén szomszédos Bodrogkeresztúr község területén csatlakozik a korábbiakban említet 37. számú úthoz és a lakott területből K. felé vezető utat, melynek vége a tokaji Nagy-Hegy tetején a TV torony előtt kiépített autóparkolóba csatlakozik.

 • Útvonal tervező - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Pataky Borporta Térkép
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-3915 Tarcal, Klapka u. 20.
  Tel: 06-30-903-6141, 06-30-362-3562

  © Minden jog fenntartva! 2004-2016.

  Rólunk | Kapcsolat
  GMS InGenium Kft.