Útvonal tervező
Dombrád >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

Strand Motel és Vígadó Csárda - Dombrád

Információ, szállásfoglalás
Típus: motel, étterem,
Cím:
4492 Dombrád
Szabolcs-Szatmár-Bereg >> Térkép <<
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: 06-45-720-036, 06-20-363-4724, 06-20-927-2923
Fax: 06-45-720-001
Web: www.dombradtiszapart.hu
Fizetőeszköz:
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink: WC, zuhanyzó/fürdőkád,
Közösen használható: buszparkoló, darts, ebédlő, étterem, füves kert, hűtőszekrény, játékterem, játszóudvar, játszótér, kutya, macska bevihető, parkoló, strand, söröző, telefon, terasz, TV, WC, zárt parkoló, zuhanyzó/fürdőkád,
Bemutatkozás


Üdvözüljük a dombrádi Strand Motel és Vígadó Csárdaban!

Csodálatos környezetben, a szőke Tisza egyik legkedveltebb strandja található itt. A 18 éve működő és folyamatosan fejlesztett dombrádi Strand Motel és Vigadó Csárda saját színpadán fellépő olyan zenekarok adnak koncertet, mint pl. EDDA, Keleti Front stb..
Egyaránt közkedvelt pihenőhely a folyón túrázó természetjárók, a vízi sportok, a szórakozni vágyó fiatalabb és felnőtt korosztály körében az igazi halételek kedvelői között. a Tisza közelsége és a széleskörű vendéglátási szolgáltatáskör, valamint a korrekt árfekvésű szálláslehetőség miatt a dombrádi Strand Motel és Vígadó Csárda hamar közkedveltté vált a térségben és országos ismeretségre tett szert.

Strand Motel:

Alsószint:
4 szoba kétágyas, 1 szoba ötágyas.
ÁRA:2.500,-Ft/fő/éj

Felsőszint:
6 szoba kétágyas, 6 szoba háromágyas.
Konyha + közös zuhanyzó (nemenként elkülönítve).
ÁRA:2.000,-Ft/fő/éj

Egyéb szolgáltatások:
- Friss péksütemény
- Élelmiszerek
- Jégkrém
- Zöldség-gyümölcs
- Hűtött italok
- Ajándéktárgyak
- Kávégép

Étterem:
A 350 fő férőhelyes, dekoratívan kialakított étterem, felszereltsége és személyzete egyaránt képes kiszolgálni az igényesen szórakozni és étkezni kívánó vendégeket csak úgy, mint a vállalati és egyéb rendezvények résztvevőit. A kellemes hangulatot a vacsorához minden este élőzene biztosítja. A szórakozás egyéb lehetőségeit is megtalálja a vendég az étteremben. A játszani kívánó vendég választhat a pool biliárd, darts, csocsó, nyerő és játékgépek közöt.
Az étel és italkínálatunk magáért beszél. Az igazi tiszai halászlé és a házias jellegű konyha csábításának nehéz ellemállni és csak ajánlani tudjuk. A kellemes zenés vacsora elfogyasztása után a táncolni vágyó vendégekenek minden lehetőség adott a szórakozásra. A 80 fő férőhelyes nyított, de fedett teraszról kellemes kilátás nyílik a Tiszára.

A parton lévő diszkó minden pénteken és szombaton este szórakozást nyújt a fiatalabb korosztály számára. A hangulat forró, az ital hideg, a zene pörgös, más szóval BULI!

Hasznos tippek!

 • További Dombrád-i szállások

 • Megközelítés

 • Útvonal tervező - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Strand Motel és Vígadó Csárda Térkép
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-4492 Dombrád,
  Tel: 06-45-720-036, 06-20-363-4724, 06-20-927-2923

  © Minden jog fenntartva! 2004-2016.

  Rólunk | Kapcsolat
  GMS InGenium Kft.