Útvonal tervező
Berekfürdő >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

Berekfürdő Termál- és Strandfürdő - Berekfürdő

Képgaléria:
Berekfürdő Termál- és Strandfürdő - Berekfürdő Berekfürdő Termál- és Strandfürdő - Berekfürdő Berekfürdő Termál- és Strandfürdő - Berekfürdő Berekfürdő Termál- és Strandfürdő - Berekfürdő Berekfürdő Termál- és Strandfürdő - Berekfürdő
Berekfürdő Termál- és Strandfürdő - Berekfürdő
Berekfürdő Termál- és Strandfürdő - Berekfürdő Berekfürdő Termál- és Strandfürdő - Berekfürdő Berekfürdő Termál- és Strandfürdő - Berekfürdő Berekfürdő Termál- és Strandfürdő - Berekfürdő Berekfürdő Termál- és Strandfürdő - Berekfürdő
Információ, szállásfoglalás
Típus: kemping, gyógyfürdő,
Cím:
5309 Berekfürdő Berek tér 13.
Jász-Nagykun-Szolnok >> Térkép <<
Nyitvatartás: egész évben
Január-május: 8-18
Június-augusztus: 8-20
Szeptember: 8-19
Október-december: 8-16 óráig.
Telefon: 06-59-519-029, 06-59-519-030, 06-59-319-302
Fax: 06-59-319-302
Fizetőeszköz:
Szolgáltatásaink
Közösen használható: baba-barát, buszparkoló, büfé, étterem, füves kert, játszóudvar, játszótér, kemping, lovaglás, medence, parkoló, telefon, teniszpálya, WC, zárt parkoló, zuhanyzó/fürdőkád,
Bemutatkozás

Üdvözöljük Berekfürdőn, a Termál- és Strandfürdőn 'ahol mindig süt a Nap'!

Berekfürdő fiatal község, 1992-től önálló. Az utóbbi években nagyon sokat fejlődött, de bensőséges, családias jellege, a zavartalan pihenés lehetősége szeren­csére megaradt - erre nagyon vigyázunk. Évente kb. 300.000 vendég keres fel minket. Berekfürdő nem csupán a betegek fogadására készült fel: a gyerekek számára jó játéklehetőséget, a horgászat szerelmeseinek tavainkban a jó fogás reményét kínáljuk.

A fürdőről:

1928-ban még csak egy fából épített medence állt a mai gyógymedence melletti területen. Ma már összesen 9 medence várja a vendégeket. Hét a szabadstrandon és kettő a fedett termálfürdőben. A 8 hektárnyi csodálatos zöldövezetben 2 gyógymedence, egy 2000-ben átadott gyógymedence nyak-, hát-, és derékzuhany élményszolgáltatással, ami kimondottan a gyógyulni vágyóknak épült, valamint 2 termálmedence, amely kicsik, nagyok és idősebbek számára is egyaránt kedvelt. Ezen kívül gyermekmedence és uszoda is üzemel. A fedett termálfürdőben 2 gyógymedence található, ezen kívül ebben az épületben a betegek szükség szerint igénybe vehetik a súlyfürdő, gyógymasszázs, elektroterápia és víz alatti sugármasszázs szolgáltatásokat is. A Társadalombiztosítási Pénztár által finanszírozott, reumatológus szakorvos által felírt kezeléseket is végeznek. A gyógyszolgáltatáson kívül található még itt finn szauna, pedikűr és manikűr.

A gyógyvíz:

Az alkáli-hidrogénkarbonátos, jódos gyógyvíz igen jó hatású a mozgásszervi megbetegedésekben (gerinc, csípő-, térdizületi meszesedések) szenvedőknek, és alkalmas a balesetek utáni rehabilitációra is. A több évtized tapasztalata bebizonyította, hogy az alkáli-hidrogénkarbonátos, jódos gyógyvíz igen jó hatású elsősorban mozgásszervi megbetegedésekre (gerinc, csípő-, térdizületi meszesedések), de kiváló idegrendszeri (a bróm- és jód hatása miatt) vérkeringési zavarokra, s nőgyógyászati megbetegedésekre és alkalmas a balesetek utáni rehabilitációra is. Összhatásában pedig az ember általános erőnléti állapotát javítja, tehát az egészséges ember számára is fontos regeneráló lehetőség. Ehhez hozzájárul a sajátos alföldi környezet, a falusias csend, a jó levegő, a szíves kiszolgálás, a kistelepülésre jellemző lakossági családias magatartás a vendégek iránt.

Szolgáltatások a Termálfürdő területén:

-csónak és vízibicikli kölcsönzés
-nyilvános telefonfülkék
-saját parkoló (az autóval, vagy busszal érkező vendégek részére)
-asztalitenisz-, tenisz-, a minigolf- és futtballpálya
-játszótér
-horgászati lehetőség

A gyógymedencék mellett, a pavilonsoron házias ízekkel, friss lángossal és még nagyon sok finom étellel, itallal csillapíthatják éhségüket, szomjukat a vendégek.
Itt található a fürdő színpada, melyen májustól szeptemberig minden szombat délután színvonalas programok várják a szórakozni vágyókat. Többek között magyar nóta-, táncdal-, operett és operaénekesek, humoristák, néptáncbemutatók, bűvészgála produkciók szerepelnek a programok között, melyek igen népszerűek a közép- és idősebb korosztály számára.


Reméljük ajánlatunk elnyerte az Ön tetszését is, legyen a vendégünk Berekfürdőn a Termál - és Strandfürdőn!

Hasznos tippek!

 • További Berekfürdő-i szállások

 • Megközelítés
  A 3. számú főúttól a 33-as úton jutunk Tiszafüredig, onnan pedig a 34-es úton Kunmadarasig, ott Karcag irányába haladva jutunk a településre. A másik irányból, Karcag felől 13 kilométer után érkezünk ide, vagy jöhetünk vonattal, a Karcag-Tiszafüred vasútvonalon.

 • Útvonal tervező - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Berekfürdő Termál- és Strandfürdő Térkép
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-5309 Berekfürdő, Berek tér 13.
  Tel: 06-59-519-029, 06-59-519-030, 06-59-319-302

  © Minden jog fenntartva! 2004-2016.

  Rólunk | Kapcsolat
  GMS InGenium Kft.