Útvonal tervezõ
Sárvár >>

 

Szálláshely keresés:

Hotel Arborétum - Sárvár

Képgaléria:
Hotel Arborétum - Sárvár Hotel Arborétum - Sárvár Hotel Arborétum - Sárvár Hotel Arborétum - Sárvár Hotel Arborétum - Sárvár
Hotel Arborétum - Sárvár
Hotel Arborétum - Sárvár Hotel Arborétum - Sárvár Hotel Arborétum - Sárvár Hotel Arborétum - Sárvár Hotel Arborétum - Sárvár
Információ, szállásfoglalás
Típus: hotel, ***
Cím:
9600 Sárvár Medgyessy F. u. 20.
Vas
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: 06-95-520-630
Fax: 06-95-520-650
Férõhely: 18 szoba
40 fõ
Web: www.hotelarboretum.hu
Fizetõeszköz:
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink: mini bár, telefon, TV, WC, zuhanyzó/fürdõkád,
Közösen használható: parkoló, portaszolgálat, zárt parkoló,
Bemutatkozás
Üdvözöljük Sárváron, a Hotel Arborétumban!

Nyugat- Dunántúl népszerû fürdõhelyén, Sárváron csendes, barátságos környezetben 2004-ben nyitottuk meg új kereskedelmi szálláshelyünket a háromcsillagos Hotel Arborétumot. A hotel a város központi részén a Sárvári Arborétum mellett található. A városközpont gyalog öt perc alatt elérhetõ, a sárvári Gyógy- és Wellness fürdõ pedig tíz perc járásra van.

A szobák szolgáltatásai:

A Hotel kényelmesen berendezett, 16 db kétágyas és 2 db négyágyas szobával rendelkezik. Valamennyi szobához fürdõ tartozik (14 db zuhanyzós, 4 db fürdõkádas). A szobákban TV, telefon, éjjeliszekrény és minibár található. A szobák egy része pótágyazható. A recepció mindig a vendégek rendelkezésére áll. A hotel területén zárt parkoló van.

Áraink:

2005.04.01 - 2005. 06.30. - Elõszezon

2005. 09.01 - 12.28. - Utószezon
(Reggelivel)

Egyágyas szoba: 8.800,- Ft
Kétágyas szoba: 11.600,- Ft
Négyágyas apartman: 18.400,- Ft
Pótágy reggelivel: 4.000,- Ft

Árainkból az alábbi kedvezményeket adjuk Önöknek (Elõ- és utószezon)

3-6 éjszakás szállásfoglalás esetén: 10% a szállásdíjból
minimum 7 éjszakás szállásfoglalás esetén: 15% a szállásdíjból
(Kivéve: Pünkösd)

2005. 07.01 - 2005. 08.31.Fõszezon
(Reggelivel)

Egyágyas szoba: 9.800,- Ft
Kétágyas szoba: 12.880,- Ft
Négyágyas apartman: 18.400,- Ft
Pótágy reggelivel: 4.000,- Ft

Árainkból az alábbi kedvezményeket adjuk Önöknek (Fõszezon)

3-6 éjszakás szállásfoglalás esetén: 7% a szállásdíjból
minimum 7 éjszakás szállásfoglalás esetén: 13% a szállásdíjból

Félpanzió (menüválasztásos vacsora): 1.900 Ft/fõ/alkalom

Gyermekkedvezmény: 2 éves korig ingyenes, 2-14 éves korig pótágyon 50%.

Az árak nem tartalmazzák a helyszínen fizetendõ idegenforgalmi adót, melynek mértéke 18 és 70 év között 300 Ft/fõ/éj.

ÜDÜLÉSI CSEKKET ELFOGADUNK!

KIRÁNDULÁS AJÁNLATOK:

1. SÁRVÁR

Fontosabb látnivalók: Nádasdy vár, Nádasdy Ferenc múzeum, Arborétum, Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdõ

2. SZOMBATHELY

Az Ausztriával határos nyugat-dunántúli terület természetesen gazdasági és szellemi központja: 77000 lakosú város, Vas megye a szombathelyi járás székhelye.

3. KÕSZEG

Az ország legmagasabban fekvõ és szakemberek véleménye szerint legtisztább levegõjû városa. Szombathelytõl északra 19 km-re fekvõ kisváros. Szubalpin klímájú, mûemlékekben, történelmi nevezetességekben kivételesen gazdag, igen élénk bel- és külföldi idegenforgalmú, üdülõhellyé nyilvánított város.

4. JÁK

Fõ látnivaló: Jáki templom, a Ják nemzetség által a XIII. században építtetett Szent György temploma és a mellette álló Szent Jakab kápolna nemzetközi hírû, késõromán stílusú mûemlék.

5. SITKE

Sárvártól keletre fekvõ település. A Sitke alatti lovas harcban vívta hetvenkettedik s egyben utolsó gyõztes párviadalát 1707 januárjában Bezerédj Imre, Rákóczi Ferenc rettegett hírû brigadérosa, dalban is megénekelt vitéz harcosa. Látnivalók: Volt Felsõbüki-Nagy kastély, Csonka tornyú templom.

6. CELLDÖMÖLK

A község közvetlen közelében álló Ság-hegy vulkanikus krátere lenyûgözõ látvány, geológiai érdekesség és a megye elsõ tájvédelmi körzeteként védett, vonzó kiránduló célpont.

7. SÜMEG

Szép tájképi környezet, messzire nyúló történelmi és kultúrtörténeti emlékek, hangulatos városkép, mûemlékek fõként a meglehetõs épségben ránk maradt, az elmúlt években szépen helyreállított nagyméretû vár tavasztól késõ õszig sok turistát vonz ide.

8. SOMLÓ HEGY

A somlói borvidék egyik jelentõs szõlõtermelõ terület. Szép gyalogtúra tehetõ a Somló-hegy csúcsán álló Petõfi-kilátóhoz. Az út elvezet a Taposó-kút mellett, amely egyedülálló mûszaki emlék és a XV. századi eredetû barokk Szent Margit kápolna közelében.

9. IKERVÁR

Kora gyermekkorában itt nevelkedett gróf Batthyány Lajos a magyar reformmozgalom Kossuth vezette irányzatának egyik neves politikusa. A település legjelentõsebb látnivalója az Ybl Miklós által tervezett neoreneszánsz Batthyány-kastély.

10. PANNONIA RING

Sárvártól 8 km-re Ostffyasszonyfán található a Pannonia Ring ahol minden évben tavasztól õszig számos motoros és autós versenyt szerveznek.

Egészségpénztárak:

Amennyiben Ön (a www.hotelarboretum.hu oldalon felsorolt )egészségpénztárak közül valamelyiknek a tagja, lehetõsége van az egyéni számlája terhére a Hotel Arborétum szolgáltatásait, csomagjait igénybe venni. Kérjük a részletekrõl érdeklõdjön egészségpénztáránál illetve szállodánkban(tel.:06-95-520-630 vagy küldjön emailt az info@hotelarboretum.hu címre).


Reméljük az ajánlatunk elnyerte az Ön tetszését is, legyen a vendégünk a Hotel Arborétumban!Hasznos tippek!

 • További Sárvár-i szállások

 • Megközelítés
  A hotel a város központi részén a Sárvári Arborétum mellett található. A városközpont gyalog öt perc alatt elérhetõ, a sárvári Gyógy- és Wellness fürdõ pedig tíz perc járásra van.

 • Útvonal tervezõ - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-9600 Sárvár, Medgyessy F. u. 20.
  Tel: 06-95-520-630


  © Minden jog fenntartva! 2004-2023.

  Rólunk | Kapcsolat