Útvonal tervezõ
Hajdúszoboszló >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

Park Hotel Ambrózia Étterem - Hajdúszoboszló

Képgaléria:
Park Hotel Ambrózia Étterem - Hajdúszoboszló Park Hotel Ambrózia Étterem - Hajdúszoboszló Park Hotel Ambrózia Étterem - Hajdúszoboszló Park Hotel Ambrózia Étterem - Hajdúszoboszló Park Hotel Ambrózia Étterem - Hajdúszoboszló
Park Hotel Ambrózia Étterem - Hajdúszoboszló
Park Hotel Ambrózia Étterem - Hajdúszoboszló Park Hotel Ambrózia Étterem - Hajdúszoboszló Park Hotel Ambrózia Étterem - Hajdúszoboszló Park Hotel Ambrózia Étterem - Hajdúszoboszló Park Hotel Ambrózia Étterem - Hajdúszoboszló
Információ, szállásfoglalás
Típus: étterem, 2. kategória
Cím:
4200 Hajdúszoboszló Mátyás király sétány 8
Hajdú-Bihar >> Térkép <<
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: 06-52-365-639, 06-52-270-264
Fax: 06-52-365-639, 06-52-270-264
Web: www.parkhotelambrozia.hu
Fizetõeszköz:
Szolgáltatásaink
Közösen használható: bár, étterem, parkoló, telefon, WC,
Bemutatkozás
Hajdúszoboszló az Alföld északkeleti részén fekszik. Budapesttõl kb. 200km-re, az ország második legnagyobb városától, Debrecentõl mintegy 20km-re. A jó mezõgazdasági termõföld, a szénhidrogén és a gyógyvizkincs mellett meghatározó érték a nagy vízfelület, a bõségs napfény. Éves átlagban a napfényes órák száma eléri a 2000 órát.

Hajdúszoboszló elsõdleges ismérve az idegenforgalom. Gyógy- és Üdülõhely jellege.


A fürdõ környékének Mikroklímája, levegõjének sós, jódos páratartalmával kedvezõen befolyásolja a gyógyulást. Az elmúlt 70 évben a 'Reumások Mekkája'-ként vált ismertté. Gyógyvize szintén minden betegségre: idült mozgásszervi kórok, Nõgyógyászati-, belgyógyászati betegségek gyógyítására, Izom- és csontsérülések utókezelésére, továbbá egészségmegõrzésre, Regenerálásra egyaránt hatásos.

A gyógyfürdõ szomszédságában mûködik az egész évben nyitva tartó fedett Árpád-uszoda.

Látogasson el Ön is Hajdúszoboszlóra, és válassza a Park Hotel Ambróziát.

Éttermünk különleges ízvilággal várja kedves vendégeinket. Tekintsenek meg egy kis ízelitõt ajánlatunkból:

KONYHAFÕNÖK AJÁNLATA

Burgonyakrémleves avokádóval

Báránysült bazsalikomos olajban cukkinivel és rizzsel

Almaboros csirke szalagtésztával

Ambrózia-tál 2 személyre

/Cápa-steak mediterán zöldségekkel és párolt rizzsel

Édes-mázas kacsamell karamelizált gyümölcsökkel,

Párizsi sertésborda, Serpenyõben sült szûzérmék

mustáros tejszínmártásban mogyoró burgonyával /

Erdei gyümölccsel töltött palacsinta vienetta-val és tejszínhabbal


Hideg elõételek


Magyarok üdvözlete

/ hideg libamáj zsírjával,paraszt kolbász,bacon szalonna

friss zöldségekkel /

Füstölt lazac csíkok Cézár salátával

/ fejes saláta mustáros, fokhagymás, szardellás olívaolajjal,

pirított kenyérkockákkal, reszelt sajttal és lazac csíkokkal /

Gyümölcsös garnélarák-koktél

Görög saláta

/ zöldpaprika, paradicsom, uborka, hagyma, mustáros, fokhagymás

oregánós olivaolajjal, feta sajttal és olajbogyóval tálalva /

Mozarellás paradicsomnyársak olajbogyóval / idény jellegû /


Levesek


Tyúkhúsleves csigatésztával

Olasz zöldségleves

/ füstölt szalonnával dinsztelt vegyes zöldségek

húslével fõzve, fõtt makarónival tálalva /

Francia hagymaleves sajtos krotunokkal

Orosz falusileves

/ marhahúsból készült zöldséges, paprikás leves,

savanyú uborkával, gombával, tejföllel /

Görög gyümölcsleves


Meleg elõételek


Grilezett sonkaszeletek õszibarackkal és friss zöldségekkel

Szárnyasmájjal töltött gombafejek rántva snidling mártással

Sült padlizsán olvasztott kecskesajttal

Kacsamáj mézes, tokaji aszú mártásban


Kímélõ ételek


Ananászos, csirkés rizssaláta

/ pirított csirkemell csíkok zöldborsóval, curry-s párolt rizzsel,

ananász kockákkal keverve, szójaszósszal, fokhagymával,

citrommal és Worchester-rel ízesítve , ananász hajóba tálalva /

Rizssaláta a tenger gyümölcseivel

/ fõtt rizs fõtt tenger gyümölcseivel, citromos, fokhagymás,

bazsalikomos öntettel tálalva /

Vörösboros gombapörkölt polentávall


Tészta ételek


Milánói makaróni

/ makaróni hagymával, sonkával, gombával és

paradicsommal készült raguval tálalva, sajtszórással /

Spenótos, gorgonzola sajtos penne

Spagetti Carbonare

/ pirított bacon szalonna, sonka, fokhagymával

tejszínnel beforralva, tésztával összeforgatva /

Keleties zöldségek tésztával

Túrós csusza tepertõvel


Halételek


Cápasteak mediterán zöldségekkel és párolt rizzsel

Olajban sült kardhal sörtésztában, sült burgonyával

Fogas Kárpáthy módra

/ fõtt rákból és gombából készült raguval,

kapros, tejszínes mártással /

Kapros lazac citromfû mártásban

Mandulás pisztráng görög salátával

Paníroztott tintahal karikák zöldséges rizzsel, ketchupos majonézzel

Ponty halászlé


Marha-borjú- bárányhúsból készült ételek


Bélszín Budapest módra

/ pörkölt alapon készült füstölt szalonna, gomba, libamáj,

lecsó raguval, rizsalapra tálalva, zöldborsóval meghintve,

rácsos burgonyával körítve /

Bélszín zöldors mártásban rösti burgonyával

Hátszín Udvarnester módra

/ natúr módon sütött hátszínszelet fûszeres vajjal /

Steak tulajdonos módra

/ natúr módon sütött hátszínszelet roston sült vegyes zöldségekkel,

zöldpaprikával, hagymával, gombával, vegyes körettel /

Hirtelen sült hátszín olajban sült hagymakarikával

Hátszín vörösboros mártásban zöldhagymás burgonyapürével

Bográcsgulyás

Borjú bécsi sült burgonyával


Sertéshúsból készült ételek


Sertésborda fûszernövényes bundában párolt fehér babbal

Sertéskaraj gombával kék-sajt mártásban

Cigány pecsenye sült burgonyával

/ füstölt szalonnás, fokhagymás, paprikás sertéstarja /

Serpenyõben sült szûzpecsenye mustáros tejszínnel

Párizsi sertésszelet


Szárnyashúsból készült ételek


Fûszeres tejfölben sült csirkemell sajtos burgonyapürével

Fokhagymás csirkemell roston z.hagymás b.pürével, vegyes saláta

Roston sült pulykamell mustáros, tárkonyos mártással

Kapros juhtúróval töltött pulykamell sült burgonyával

Édes-mázas kacsamell meggyszósszal és karamelizált gyüm.

Libamáj Anna módra burgonyapürével

/ natúr módon sült libamáj fûszeres sült almával /

Libamáj magyarosan rácsos burgonyával


Vadhúsból készült

Szarvaspörkölt polentával


Köretek- és mártások


Medditerán zöldségkeverék

Tai zöldségkeverék

Vajas bébirépa

Párolt brokkoli

Párolt rizs

Zöldhagymás burgonyapüre

Rösti burgonya

Mogyoró burgonya

Burgonyakrokett

Hasábburgonya

Kék-sajt mártás

Kapor mártás

Tartás mártás


Saláták


Uborkasaláta tzatzikivel

Bazsalikomos paradicsomsaláta

Almás szárzeller saláta

Fejessaláta rokfort szósszal

Cezár saláta

/ fejessaláta citromos, fokhagymás, szardellás, mustáros

olivaolajjal, pirított kenyérkockákkal és reszelt sajttal tálalva /

Waldorf saláta

/ citromos zeller és alma tartár mártással keverve,

dióval megszórva /

Bajor káposztasaláta

/ káposztasaláta sült bacon szalonnával /

Babsaláta

/ fõtt zöldbab, sárgarépa, szemesbab, hagymakarika,

mustáros, borsos olívaolajjal keverve /


Édességek


Gundel palacsinta

Ízes palacsinta

Narancsos kockák tejszínhabbal, csokoládévall

Piskóta forró gyümölcs-szósszal

Banán forró csokival

Gyümölcskehely tejszínhabbal

Vienetta

Vegyes sajttál

/ edami,- trappista,- karaván,-, márvány- sajt

adag vaj, zöldpaprika, toast /

Reméljük ajánlatunk elnyerte tetszésüket. Jó étvágyat és kellemes idõtöltés kiván önöknek Nemes László chéf.

Hasznos tippek!

  • További Hajdúszoboszló-i szállások

  • Megközelítés
    Hajdúszoboszló megközelíthetõ közúton: a 4-es úton Debrecentõl délnyugati irányban kb. 22 km; vasúton: a Budapest-Szolnok-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony vonalon.

  • Útvonal tervezõ - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
  • Park Hotel Ambrózia Étterem Térkép
  • Információ, szállásfoglalás:

    Cím:
    H-4200 Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány 8
    Tel: 06-52-365-639, 06-52-270-264

    © Minden jog fenntartva! 2004-2016.

    Rólunk | Kapcsolat
    GMS InGenium Kft.