|
|
Egri Korona Borház és Borfalu - Étterem - Eger |
|
|
|
|
|
Informacion, reservierung |
Typ: |
Restaurant,
|
Adresse: |
|
�ffnungszeit: |
ganzes Yahr
|
Telefon: |
06-36-550-574, 06-30-370-2797, 06-30-565-4639 |
Fax: |
06-36-550-573 |
Web: |
www.koronaborhaz.hu |
Bezhalungs Methode: |
|
Dienstleistungen |
Zusamen Benutzbar: |
borozó, borászat, buszparkoló, ebédlõ, étterem, füves kert, parkoló, társalgó, telefon, TV, udvari tûzhely, WC,
|
|
Vorstellung |
 Üdvözöljük az Egri Borvidék véget nem érõ szõlõtáblái között Demjénben, a Korona Borház és Borfaluban!
A Korona Borház és Borfalu az Egri Borvidék véget nem érõ szõlõtáblái között, elsõ osztályú étteremmel, grillterasszal, egyedülálló borpincével, a Borfalu színvonalas apartmanjaival, exkluzív környezetben kiváló kikapcsolódási lehetõséget kínál!
Az Egri Korona Borház és Borfalu**** kiváló helyszínt biztosít céges rendezvények, tréningek, továbbképzések, esküvõk, csoportos utazók számára. 300 fõs éttermünkkel, 80 fõs konferenciatermünkkel, 200 fõs grillteraszunkkal, illetve apartmanházainkkal igyekszünk minden igényt kielégíteni.
Exkluzív környezet, elsõ osztályú kiszolgálás várja az ide érkezõ csoportokat.
Étlapunk ajánlója:
-Hideg ételek:
Carpacchio ördögszekér laskagombából
Sajtkoktél
-Levesek:
Vad erõleves
Palócleves
Vargánya krémleves
Forró fahéjas aszaltszilva leves
-Meleg elõételek:
Lapcsánka
Hirtelen sült gomba és paradicsom fohkagymásan
Lecsó
-Készételek:
Pirosra sült libacomb káposztástésztával
Marhapörkölt túrós csuszával
Vadragu málnazselével, túrófánkkal
Debreceni töltött káposzta
-Frissensültek:
Parmezános csirkemell filé füszeres hasábburgonyával
Vasalt csirkecomb tepsis burgonyával
Kacsamell filé roston sütve tútófánkkal és málnával
Kacsaragu vargányával, zöld spárgával és házi metélttel összeforgatva
Libamáj lecsóval, burgonyafánkkal
Lúdmáj tócsnival sütve, friss paradicsommal tálalva
Sertéshúsból készült ételek:
Demjéni szûzfonat
Mátrai borzas szelet sztrapacskával
Márványsajtos rostélyos juhtútós puliszkával
Marhahúsból készült ételek:
Hortobágyi rostélyos daragaluskával
Hátszín, ahogy a szakácsok szeretik
Borház bélszín fûszeres hasábburgonyával
SteakVilla Franca módra puliszkával
Bélszín palóc raguval, daragaluskával
Vegetáriánus ételek:
Vargánya parmezános bundában rizzsel
Vargányakalap házi sajtkrémmel csõben sütve, juhtúrós puliszkával
Kecskesajt roston sütve
Halak:
Harcsapörkölt túrós csuszával
Harcsafilé citromos borssal-rizzsel
Köretek:
Tócsni
Daragaluska
Fûszeres hasábburgonya
Puliszka juhtúrósan
Túrófánk
Burgonyafánk
Párolt rizs
Tészták:
Túrós csusza
Gomgasztrapacska
Káposztás tészta
Házi metélt pirított gombá sajtmártásban
Saláták:
Friss paradicsomsaláta hagymás dresszinggel
Cékla
Savanyú káposzta
Káposztasaláta
Desszertek:
Tejpite barackízzel
Demjéni málnás
Túrófánk
Gyümölcskenyér borhabbal
Borokhoz:
Házi sajtkrémes pirítós
Sajtchips
Alma és sajt
Almában sült camembert mandulával és túrófánkkal
Szõlõ, dió és sajt
Reméljük az ajánlatunk elnyerte az Ön tetszését is, legyen a vendégünk a Korona Borház és Borfaluban!
Hasznos tippek! További Eger-i szállások |
|
Anfhart |
|
Informacion, reservierung: |
Adresse: H-3300 Eger, Demjén Hrsz:0183/5 Tel: 06-36-550-574, 06-30-370-2797, 06-30-565-4639
|
|
|
|
|
|
|