Útvonal tervezõ
Berekfürdõ >>

 

Szálláshely keresés:

Termál Hotel Pávai - Berekfürdõ

Képgaléria:
Termál Hotel Pávai - Berekfürdõ Termál Hotel Pávai - Berekfürdõ Termál Hotel Pávai - Berekfürdõ Termál Hotel Pávai - Berekfürdõ Termál Hotel Pávai - Berekfürdõ
Termál Hotel Pávai - Berekfürdõ
Termál Hotel Pávai - Berekfürdõ Termál Hotel Pávai - Berekfürdõ Termál Hotel Pávai - Berekfürdõ Termál Hotel Pávai - Berekfürdõ Termál Hotel Pávai - Berekfürdõ
Információ, szállásfoglalás
Típus: termál hotel, hotel, ***
Cím:
5309 Berekfürdõ Pávai Vajna Ferenc út 4.
Jász-Nagykun-Szolnok >> Térkép <<
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: 06-59-519-111; 06-59-519-222; 06-59-519-333
Fax: 06-59- 519-111
Férõhely: 35 szoba
80 fõ
Web: www.termalhotelpavai.hu
Fizetõeszköz: Eurocard/Mastercard, Maestro, Visa Card, Készpénz,
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink: antik bútorok, légkondi, mini bár, telefon, TV, WC, zuhanyzó/fürdõkád,
Közösen használható: bár, billiárd, bolt, étterem, konferenciahelyszin, különterem, lovaskocsizás, medence, parkoló, pezsgõfürdõ, portaszolgálat, szauna, társalgó, TV, WC, wellness szolgáltatások, zárt parkoló,
Bemutatkozás

Üdvözöljük Berekfürdõn, a Termal Hotel Pávaiban!

Berekfürdõ a Kunságban, Karcag közelében található, 1000 lakosa van
.Kitûnõ gyógyvizünk fõleg rheumatologiai megbetegedések gyógyí­tására alkalmas, de jótékonyan nyugtatja a fáradt idegeket is.
Berekfürdõ fiatal község, 1992-tõl önálló. Az utóbbi években nagyon sokat fejlõdött, de bensõséges, családias jellege, a zavartalan pihenés lehetõsége szeren­csére megaradt - erre nagyon vigyázzunk.
Évente kb. 300.000 vendég keres fel minket. Berekfürdõ nem csupán a betegek fogadására készült fel: a gyerekek számára jó játéklehetõséget, a horgászat szerelmeseinek tavainkban a jó fogás reményét kínáljuk.2002. januárjában nyitotta meg kapuit a berekfürdõi Termál Hotel Pávai.
A jelentõs beruházással megvalósult többcélú létesítmény elérhetõ áron, magas színvonalon szolgálja ki a pihenni és gyógyulni vágyók igényeit. 

Szállodánk
a Jász-Nagykun Szolnok megyei Berekfürdõn található,
a 9 medencével rendelkezõ strand közvetlen szomszédságában.

Termál hotelünk 1-2-3 ágyas szobákkal
és három apartmannal rendelkezik, mely összesen 76 vendég kényelmes elszállásolását teszi lehetõvé.

A hotel saját orvosi rendelõvel és reumatológiai kezelõ egységekkel rendelkezik.
A reumatológiai gyógykezelések orvosilag indokolt esetben a TB által támogatottak. 

Szobák szolgáltatásai:
Szobáink egyedi, rusztikus tölgy bútorokkal berendezettek és színes TV, minibár, légkondícionáló berendezés, szobatelefon szolgálja a vendégek kényelmét. 

Szoba áraink már 5.000 Ft alatt is elérhetõek, és ezek az árak tartalmazzák a reggelit, valamint a szálloda medencéjének és szaunájának korlátlan használatát.
Igény szerint egyéb fakultatív programokat (lovaskocsikázás, disznótoros vacsora, lovasbemutató, fazekasmûhely látogatás korongozással, élõzenés mûsoros est, gyermekprogramok, stb.) tudunk biztosítani 

A Termál Hotel Pávai*** a szállodai funkció mellett gyógyászati feladatot is ellát. Hetente 2 alkalommal, hétfõn és szerdán Dr. Kozma Anita reumatológiai szakorvos várja a gyógyulni vágyó betegeket. 

Kezelési lehetõségek:
-Elektroterápia -Vízalatti vízsugármasszázs
-Medencefürdõ -Orvosi gyógymasszázs
-Iszappakolás -Frissítõ masszázs
-Súlyfürdõ -Vízalatti gyógytorna
-Szénsavas fürdõ -Száraz gyógytorna

Az orvosi vizsgálatokhoz háziorvosi beutaló szükséges, melyen fel kell tüntetni, hogyTermál Hotel Pávai, Berekfürdõ, reumatológiai szakrendelés. A kezelések igénybe vehetõek más reumatológus szakorvos által kiállított kezelõlappal is. A hotel nevét ez esetben is fel kell tüntetni.) Arra figyelni kell, hogy egy biztosított évente csak 2x3 hét kezelést vehet igénybe társadalombiztosítási támogatással.

Tájékoztatjuk vendégeinket hogy az 56/2003.(IX.29.) sz. Egészségügyi Szociális és Családügyi Miniszteri rendelet és a J.N.SZ. Megyei Egészségbiztosítási Pénztár szerzõdésmódosítása alapján a 2003. október 1. után kiállított vényekkel érkezõk az igénybevett szolgáltatások tb. támogatási alapárának minimum 15%-át fizetik.


A kezelések igénybe vételének nem feltétele, hogy valaki a szállóban lakjon.
 

Termál- és Strandfürdõ Berekfürdõn

A termálfürdõ vize összhatásában az általános erõnlétet javítja, vagyis egészséges ember számára is kiváló regeneráló lehetõség.

Amikor Pávai Vajna Ferenc 1928-ban szénhidrogén után kutatva rábukkant a föld mélyébõl feltörõ, gázt tartalmazó forró vízre, csupán öt tanya alkotta az itteni életközösséget.

Ma már összesen kilenc medence várja a vendégeket, hét a strandon, és kettõ a fedett termálfürdõben

Hasznos tippek!

 • További Berekfürdõ-i szállások

 • Megközelítés
  A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Berekfürdõn található Termál Hotel Pávai egy hektáros területen helyezkedik. A kedvezõ és szép fekvésû telek közvetlen szomszédságában horgásztó található, de emellett a Hortobágy, valamint a Tisza-tó és környéke szintén változatos programlehetöséget kínál a vendégeknek. A másfél évvel ezelõtt megnyitott gyógyszállóban 30 szoba és 3 apartman található, amely 74 vendég részére nyújt kényelmes és igényes elszállásolást.

 • Útvonal tervezõ - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Termál Hotel Pávai Térkép
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-5309 Berekfürdõ, Pávai Vajna Ferenc út 4.
  Tel: 06-59-519-111; 06-59-519-222; 06-59-519-333

  © Minden jog fenntartva! 2004-2016.

  Rólunk | Kapcsolat
  GMS InGenium Kft.