Útvonal tervező
Debrecen >>

 

Szálláshely keresés:
Aquaticum Termál és Wellness Hotel**** Konferencia ajánlata

Üzlet és konferencia 

Az Aquaticum Debrecen Termál és Wellness Hotel
2004-ben megújult, légkondicionált konferencia- és rendezvénytermek ideális helyszínt biztosítanak 10-220 fős konferenciáknak, meetingeknek, üzleti megbeszéléseknek, továbbképzéseknek és találkozóknak. Az Afrika, Ázsia, Európa, Skandináv és Karibi termek, valamint az Elnöki tárgyaló nevükre jellemző hangulattal várják vendégeinket.

A szálloda vendéglátása kiváló színvonalú szolgáltatásokat nyújt, a kávészünettől a gálavacsorákig. A komplexum széles körű szolgáltatási palettája a rendezvényeken résztvevők számára kiváló kikapcsolódási lehetőséget jelentenek.

Vendéglátás
• Ültetett étkezés, bankett
• Állófogadás
• Kávészünet
• Bekészítés igény szerint

Az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőben fergeteges, mediterrán hangulatú zártkörű rendezvények megrendezésére van lehetőség.

A fedett vízicentrum 600 fő befogadóképességével, különleges trópusi környezetével, exkluzív rendezvényhelyszínként számos lehetőséget kínál céges partik, csapatépítő tréningek megrendezésére. Az élményfürdő terében található kisebb-nagyobb teraszok alkalmasak zenekarok fellépésére, táncos mulatságok lebonyolítására is.

© Minden jog fenntartva! 2004-2016.

Rólunk | Kapcsolat
GMS InGenium Kft.