Útvonal tervező
Sóskút >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

Pipacshon Lovasliget Apartman - Sóskút

Információ, szállásfoglalás
Típus: lovaspanzió, hagyományőrzők,
Cím:
2038 Sóskút Sóskút Hrsz: 0132/11,12 (Sóskút és Biatorbágy között található)
Pest >> Térkép <<
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: 20 529 - 6164
Fax: 1 319 - 6407
Férőhely: 1 szoba
4 fő
Web: www.pipacshon.hu
Fizetőeszköz: Készpénz,
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink: erkély, hűtőszekrény, konyha, mikrohullámú süto, reggeli,
Bemutatkozás

Üdvözöljük  Pipacshon Lovasliget Apartmanban  Sóskúton !

A Pipacshon egy olyan lovas liget és Művésztelep, ahol a lovas oktatáson és a lovak bértartásán kívül lehetőség nyílik egyedi szervezésű, rusztikus hangulatú, természet közeli programok lebonyolítására.
Mivel farmunk Budapesttől könnyen elérhető távolságban található, akár egy- két napra is érdemes kiszakadni a hétköznapok rohanásából és élményekkel feltöltődni, nem csak a lovaglás szerelmeseinek, de bárkinek, aki a növény- és állatvilág közelségére vágyik.
A Pipacshon Lovasliget és Művésztelep apartman egész évben várja kedves vendégeit erre a meghitt természetközeli helyre ahol a vendégek rendelkezésére tudunk bocsátani akár 1 éjszakás szállást is.
Az Apartman egy 30 m2 es tetőtéri kis lakás kompletten felszerelve 4 fő elszállásolására alkalmas és pótágyazható, a teraszról gyönyörű kilátás nyilik a lovardára.

Igénybe vehető szolgáltatások:
bográcsozás, táborozás, erdei iskola, sátorozás, mézeskalács sütés, lovaglás, lovas kocsikázás, patakparti kutyasétáltatás,szabadtéri játékok, lovas születésnapok

Szeretettel várjuk kedves Vendégeinket! 

Hasznos tippek!

 • További Sóskút-i szállások

 • Megközelítés
  Sóskút megközelíthető az M1 autópálya felől Biatorbágyon, valamint Érd felől a 70 sz. fkl. úton keresztül a 8104 sz. úton. Az M7 autópálya a község határvonalán halad Budapest, valamint a Velencei tó és a Balaton irányába. Sóskút település szomszédai: Érd, Tárnok, Pusztazámor,Etyek,Biatobágy,Törökbálint. Gépkocsival: 1. M1 autópályáról biatorbágyi lehajtó, Biatorbágyon áthaladva, Sóskút irányába. Sóskút előtt jobbra kell elkanyarodni a Pipacshon Lovasliget és Művésztelep táblánál. 2. M7 autópályáról sóskúti lehajtó, Sóskúton áthaladva, Biatorbágy irányába. Sóskút után balra kell elkanyarodni a Pipacshon Lovaliget és Művésztelep táblánál. Tömegközlekedéssel: Budapest, Etele térről indulnak távolsági buszok Sóskútra

 • Útvonal tervező - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Pipacshon Lovasliget Apartman Térkép
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-2038 Sóskút, Sóskút Hrsz: 0132/11,12 (Sóskút és Biatorbágy között található)
  Tel: 20 529 - 6164

  © Minden jog fenntartva! 2004-2016.

  Rólunk | Kapcsolat
  GMS InGenium Kft.