Útvonal tervezõ
Sóskút >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

Pipacshon Lovasliget Apartman - Sóskút

Információ, szállásfoglalás
Típus: lovaspanzió, hagyományõrzõk,
Cím:
2038 Sóskút Sóskút Hrsz: 0132/11,12 (Sóskút és Biatorbágy között található)
Pest
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: 20 529 - 6164
Fax: 1 319 - 6407
Férõhely: 1 szoba
4 fõ
Web: www.pipacshon.hu
Fizetõeszköz: Készpénz,
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink: erkély, hûtõszekrény, konyha, mikrohullámú süto, reggeli,
Bemutatkozás

Üdvözöljük  Pipacshon Lovasliget Apartmanban  Sóskúton !

A Pipacshon egy olyan lovas liget és Mûvésztelep, ahol a lovas oktatáson és a lovak bértartásán kívül lehetõség nyílik egyedi szervezésû, rusztikus hangulatú, természet közeli programok lebonyolítására.
Mivel farmunk Budapesttõl könnyen elérhetõ távolságban található, akár egy- két napra is érdemes kiszakadni a hétköznapok rohanásából és élményekkel feltöltõdni, nem csak a lovaglás szerelmeseinek, de bárkinek, aki a növény- és állatvilág közelségére vágyik.
A Pipacshon Lovasliget és Mûvésztelep apartman egész évben várja kedves vendégeit erre a meghitt természetközeli helyre ahol a vendégek rendelkezésére tudunk bocsátani akár 1 éjszakás szállást is.
Az Apartman egy 30 m2 es tetõtéri kis lakás kompletten felszerelve 4 fõ elszállásolására alkalmas és pótágyazható, a teraszról gyönyörû kilátás nyilik a lovardára.

Igénybe vehetõ szolgáltatások:
bográcsozás, táborozás, erdei iskola, sátorozás, mézeskalács sütés, lovaglás, lovas kocsikázás, patakparti kutyasétáltatás,szabadtéri játékok, lovas születésnapok

Szeretettel várjuk kedves Vendégeinket! 

Hasznos tippek!

 • További Sóskút-i szállások

 • Megközelítés
  Sóskút megközelíthetõ az M1 autópálya felõl Biatorbágyon, valamint Érd felõl a 70 sz. fkl. úton keresztül a 8104 sz. úton. Az M7 autópálya a község határvonalán halad Budapest, valamint a Velencei tó és a Balaton irányába. Sóskút település szomszédai: Érd, Tárnok, Pusztazámor,Etyek,Biatobágy,Törökbálint. Gépkocsival: 1. M1 autópályáról biatorbágyi lehajtó, Biatorbágyon áthaladva, Sóskút irányába. Sóskút elõtt jobbra kell elkanyarodni a Pipacshon Lovasliget és Mûvésztelep táblánál. 2. M7 autópályáról sóskúti lehajtó, Sóskúton áthaladva, Biatorbágy irányába. Sóskút után balra kell elkanyarodni a Pipacshon Lovaliget és Mûvésztelep táblánál. Tömegközlekedéssel: Budapest, Etele térrõl indulnak távolsági buszok Sóskútra

 • Útvonal tervezõ - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-2038 Sóskút, Sóskút Hrsz: 0132/11,12 (Sóskút és Biatorbágy között található)
  Tel: 20 529 - 6164


  © Minden jog fenntartva! 2004-2024

  Rólunk | Kapcsolat