Útvonal tervező
Hajdúszoboszló >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

Anikó Apartmanház - Hajdúszoboszló

Képgaléria:
Anikó Apartmanház - Hajdúszoboszló Anikó Apartmanház - Hajdúszoboszló Anikó Apartmanház - Hajdúszoboszló Anikó Apartmanház - Hajdúszoboszló Anikó Apartmanház - Hajdúszoboszló
Anikó Apartmanház - Hajdúszoboszló
Anikó Apartmanház - Hajdúszoboszló Anikó Apartmanház - Hajdúszoboszló Anikó Apartmanház - Hajdúszoboszló Anikó Apartmanház - Hajdúszoboszló Anikó Apartmanház - Hajdúszoboszló
Információ, szállásfoglalás
Típus: magánszálláshely, apartman,
Cím:
4200 Hajdúszoboszló Kölcsey utca 28.
Hajdú-Bihar >> Térkép <<
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: 06-20-481-5484, 06-52-271-627
Fax: 06-52-271-627
Férőhely: 6 szoba
18 fő
Web: web.axelero.hu/adsl201968
Fizetőeszköz:
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink: hűtőszekrény, konyha, mikrohullámú süto, TV, WC, zuhanyzó/fürdőkád,
Közösen használható: ebédlő, füves kert, hűtőszekrény, konyha, mikro, TV, udvari tűzhely, WC, zárt parkoló, zuhanyzó/fürdőkád,
Bemutatkozás

Üdvözöljük Hajdúszoboszlón, az Anikó Apartmanházban!

Hajdúszoboszló az Alföld északkeleti részén található, Budapesttől 200 kilométerre keleti irányban, Debrecentől 20 kilométernyire délnyugaton.
Határában három tájegység érintkezik egymással: észak-északkeletről a Hajdúhát, észak-északnyugatról a Hortobágy és délről a Nagy-Sárrét, illetve a Berettyó vidéke.

Ez az a táj, 'ahol az ég a földdel összeér', nem egyhangú síkság a vadregényes hegyekhez szokott utazónak sem, hisz itt-ott élénkítik a Tisza elhagyott medrei a nádasokkal, vadmadarak ezreivel, erdős ligetekkel. A határ a híres puszta, a 'dicső rónaság'. Hortobágy felé kissé lejt, a tengerszint feletti magassága alig 100-110 méter.

Még 'folyója' is van Szoboszlónak, a rajta átkanyargó Kösely, ami Hőgyes Endre (1847-1906), az innen származó híres orvostudós szerint olyan jellegzetessége a településnek, mint fővárosunknak a Duna.

Való igaz, amit a gyógyfürdő szlogenje is állít:

'GYÖNGYSZEMÜNK AZ EGÉSZSÉG' ,

de a fedett és a szabadtéri gyógyfürdő népszerűségét is túlszárnyalja nyáron a strandé, amely az ország legnagyobb fürdőkomplexuma, szabadidőközpontja május elsejétől szeptember végéig. Ebben az öt hónapban főként a strandturizmus hódít.

Apartmanházunk Hajdúszoboszlón a fürdő szomszédságában található.
Egész évben várjuk vendégeinket, télen előzetes bejelentkezés után.

Az apartmanok szolgáltatásai:

Hat db apartmanunk, kettő és négyágyas szobákkal, konyhával, TV-vel, fürdőszobáva, mikróval és konyhai felszereléssel ellátott.

A száláshely szolgáltatásai:

Udvari tűzhely, füves kert,kertibútorok, erkély és mini konditerem segití a vendégek zavartalan pihenését.
Zártparkolónkban biztonságban tudhatja autóját.Szabadidős programok egész éven át:

Különösen nyáron a fürdővendég időtöltése nem szorítkozik csupán a medencékben ücsörgésre, a napozásra. Annyi sportos kikapcsolódásra van lehetőség a strandon belül és kívül, hogy már a leltárszerű felsorolás is hosszadalmas lenne! A már említett fedett uszoda a vízisportok szerelmeseit várja. Az uszoda előtti parkolóban street ballra van lehetőség. A teniszezni vágyóknak tucatnyi pálya áll a rendelkezésükre a sportlétesítményekben. A sportrepülőtéren már két évtizede rendeznek ejtőernyős versenyeket, nemzetközi vitorlázórepülős erőpróbákat, hőlégballon-bemutatókat. A repülőtér ad otthont nyáron a népi kirakodóvásároknak, a birka- és slambucfőző örömnapoknak . A Hajdúszoboszlói Nyár rendezvényeinek ékességei a Kösely-kupa lovasverseny, lovasbemutató, a különböző parádés felvonulások, a Hajdúvárosok Találkozójának műsorai - néptánc, majorett stb. - a Fesztivál téren, ami a József Attila utcán található a strand tőszomszédságában.

Reméljük ajánlatunk elnyerte tetszésüket, legyen Ön is a vendégünk az Anikó Apartmanházban Hajdúszoboszlón!

Hasznos tippek!

 • További Hajdúszoboszló-i szállások

 • Megközelítés
  Vasúton azért könnyű, mert a Budapest-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony fővonal mentén található. Itt megáll minden gyorsvonat, hat Inter City-járat, sőt két nemzetközi vonat is. Nyáron közvetlen vasúti összeköttetés van a Balatonnal. A városon áthaladó négyes számú főközlekedési útvonal a főváros és Záhony között sok kisebb-nagyobb útvonalat kapcsol össze, jó utazási feltételeket biztosítva az autóval és más járművel érkezők számára. A korszerű hármas autópálya szintén gyorsan elérhető innen például Hortobágy-Tiszafüred-Füzesabony irányában.

 • Útvonal tervező - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Anikó Apartmanház Térkép
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-4200 Hajdúszoboszló, Kölcsey utca 28.
  Tel: 06-20-481-5484, 06-52-271-627

  © Minden jog fenntartva! 2004-2016.

  Rólunk | Kapcsolat
  GMS InGenium Kft.