Útvonal tervezõ
Bük (Bükfürdõ) >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

Apartman Danka - Bük (Bükfürdõ)

Képgaléria:
Apartman Danka - Bük (Bükfürdõ) Apartman Danka - Bük (Bükfürdõ) Apartman Danka - Bük (Bükfürdõ) Apartman Danka - Bük (Bükfürdõ) Apartman Danka - Bük (Bükfürdõ)
Apartman Danka - Bük (Bükfürdõ)
Apartman Danka - Bük (Bükfürdõ) Apartman Danka - Bük (Bükfürdõ) Apartman Danka - Bük (Bükfürdõ) Apartman Danka - Bük (Bükfürdõ) Apartman Danka - Bük (Bükfürdõ)
Információ, szállásfoglalás
Típus: magánszálláshely, apartman,
Cím:
9740 Bük (Bükfürdõ) Termál körút 1.
Vas
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: 06-94-558-385, 06-70-386-6900, 06-30-972-7035
Fax: 06-94-358-520
Web: www.apartmandanka.hu
Fizetõeszköz: Készpénz,
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink: hûtõszekrény, konyha, mikrohullámú süto, tûzhely, TV, WC, zuhanyzó/fürdõkád,
Közösen használható: fitness szolgáltatások, füves kert, hûtõszekrény, játszóudvar, játszótér, konferenciahelyszin, különterem, medence, parkoló, szauna, társalgó, udvari tûzhely, wellness szolgáltatások, zárt parkoló,
Bemutatkozás

Üdvözöljük Bükfürdõn az Apartman Dankában!

Bükfürdõ:
Magyarország egyik legdinamikusabban fejlõdõ gyógyüdülõhelye, mely a híres magyar gyógy és termál fürdõk között is kiemelkedõ adottságokkal rendelkezik a csodákra képes gyógyvíze miatt. Az Európa szerte ismert gyógyvíz megoldást nyújt reumatikus és más mozgásszervi problémák enyhítésére. A szubalpin klíma a nyugodt, látnivalókban gazdag környezet és a szolgáltatások sokszínûsége teszik alkalmassá ezt a pannon üdülõhelyet a teljes körû testi és lelki felfrissülésre.
Az Apartman Danka szálláshely Bükfürdõn, Vas megye északi részén, az Alpok lábainál található, Budapesttõl 220 km, Bécstõl 110 km, Gyõrtõl 80 km, Szombathelytõl 25 km távolságra, 150 méterre a gyógyfürdõ bejáratától.

Apartman Danka:
Egész évben üzemelõ teljesen felszerelt apartmanjaink a Bük-fürdõi gyógyfürdõtõl 150 m találhatók. A házakhoz zárt parkoló, füvesített játszó és pihenõkert, grillezõ tartozik.

Szolgáltatások:
masszázs, szauna, fittness, medence, fogorvos, optika. A közelben több étterem, kávéház és üzlet üzemel.

Wellness, szépségápolás:
Az apartmanunk a gondtalan pihenést szolgálja, mely szaunával, fitneszteremmel és nyári-medencével várja vendégeinket. A nap szerelmeseit napozóteraszunk kényelme ragadja magával. A testi és lelki felüdülésre vágyókat szakképzett masszõrünk várja. Kínálatában hagyományos és alternatív masszázsfajták egyaránt megtalálhatók. A közelben található szépségszalonokban fodrászat, kozmetika, manikür-pedikür szolgáltatással és szoláriummal várják azon vendégeinket, akik a dolgos hétköznapok után külsejüket is szeretnék kényeztetni.

Konferencialehetõségek a közelben:
Szabadidõ-központban és a szállodákban kiváló technikai felszereltség mellett, nyugodt környezetben, szekció és konferenciatermekben van lehetõség csapatépítõ tréningek, céges rendezvények és üzleti megbeszélések megrendezésére.
Technikai felszereltsége:
Flipchart, vetítõvászon, projektor, lézerpálca, mikrofon, hangosítás, SAT TV- és internetcsatlakozás, video- és sztereo-berendezés. Székek és asztalok igény szerinti elrendezéssel.

Sport:
Az aktív pihenésre vágyók választhatnak a kinálatok közül a sportprogramokból. A lehetõségek között minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelõbb mozgásformát. Ne hagyja otthon sportruházatát sem!

Nordic walking: Nem ismeri még ezt a szabadidõsportot? A speciális, síbotból kifejlesztett botok segítségével történõ természetes járáson alapuló nordic walking tehermentesíti a mozgás szervrendszerét, ezért az ízületi bántalmakban (csípõ-, térdízület) szenvedõk is gyakorolhatják. Nemtõl, kortól független!
Aquafitness: Vízben végzett gyakorlatok speciális eszközökkel (polifoam súlyzó, polifoam rúd). Fejleszti a kondicionális és koordinációs képességeket, a legtöbb izomcsoportot egyszerre és alaposan megmozgatja, erõt és rugalmasságot egyszerre biztosít, kedvezõen hat a vegetatív idegrendszerre. Úszni nem tudók számára is ajánlott! Kortól, nemtõl független, a vízmélység: 140 cm.
Kerékpártúra: Minden kedves vendégünk kerékpártúrán vehet részt különbözõ útvonalakon. Ez a program nemcsak maximális kikapcsolódást nyújt minden korosztály számára, hanem megismerkedhetnek Bükfürdõ környékével is. Nõi-, férfi-, gyermekkerékpárok állnak vendégeink rendelkezésére.
Streching: A streching nyújtás-lazításból álló gyakorlatsor. Az inaktiválás következtében ízületeink mozgáskiterjedése beszûkül. Ez a fajta mozgás segít az egyoldalú foglalkoztatás (pl.: ülõmunka) következtében létrejövõ mozgásszervi panaszok, elváltozások, vagy a túlzott erõfejlesztés káros hatásai ellensúlyozására. Kortól, nemtõl független!
Petanque:
Francia eredetû sportjáték, amelyet kb. egy kg-os fémgolyókkal kell játszani az erre a célra kialakított homokos pályán. A játék lényege, hogy a fémgolyókat minél közelebb dobjuk egy kisebb méretû fagolyóhoz. 12 éves kortól!
Egyéb sportolási lehetõségeink:
Tollaslabdázás, kosárlabdázás, labdarúgás, asztalitenisz, biliárd.

Tenisz- és golfpálya, valamint lovaglási lehetõséget a közelben költségtérítés ellenében tudunk biztosítani.

Amennyiben további megválaszoltalan kérdései vannak, jelentkezzen elérhetõségeinken.

Gyermekkedvezmények:
0-4 éves korig térítésmentesen biztosítjuk a gyermekek szállását.
4-14 éves kor között a szülõkkel egy szobában lakó gyermekek részére a pótágy árából 50% engedményt biztosítunk pótágyon történõ elhelyezés esetén.

Büki gyógy-, Strand- és Élményfürdõ:
A közvetlen közelben lévõ fürdõ a család minden tagja számára lehetõséget nyújt a teljeskörû felüdülésre és kikapcsolódásra. A kinti és benti medencéken kívül rekreációs park, élményfürdõ, játszópark és sportpályák állnak rendelkezésre.

Hasznos tippek!

 • További Bük (Bükfürdõ)-i szállások

 • Megközelítés

  Amennyiben Budapestrõl érkezik az M1-es autópályáról Gyõrnél kanyarodjon le a 85-ös fõútra, Csornánál a 86-os fõútra, majd Hegyfalunál a 84-es fõútra Sopron felé, amirõl Sajtoskálnál a benzinkút elõtt kell lefordulni balra Bükfürdõ felé. Az üdülõhely így 2,5 óra alatt érhetõ el. Bécs irányából válassza az A2-es autópályát Eisenstadtig, ahol térjen át az A3-as autópályára. A klingenbachi határátlépés után haladjon a 84-es fõúton Sajtoskáli benzinkutig, ott jobbra lekanyarodva érheti el Bükfürdõt. Zárt, kamerával õrzött parkolóban biztosítjuk a személygépkocsik elhelyezését. Elhelyezkedés: Az Apartman Danka szálláshely Bükfürdõn, Vas megye északi részén, az Alpok lábainál található, Budapesttõl 220 km, Bécstõl 110 km, Gyõrtõl 80 km, Szombathelytõl 25 km távolságra, 150 méterre a gyógyfürdõ bejáratától.

 • Útvonal tervezõ - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-9740 Bük (Bükfürdõ), Termál körút 1.
  Tel: 06-94-558-385, 06-70-386-6900, 06-30-972-7035


  © Minden jog fenntartva! 2004-2023.

  Rólunk | Kapcsolat