Útvonal tervezõ
Mogyoród >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

Bettina Panzió - Mogyoród

Képgaléria:
Bettina Panzió - Mogyoród Bettina Panzió - Mogyoród Bettina Panzió - Mogyoród Bettina Panzió - Mogyoród Bettina Panzió - Mogyoród
Bettina Panzió - Mogyoród
Bettina Panzió - Mogyoród Bettina Panzió - Mogyoród Bettina Panzió - Mogyoród Bettina Panzió - Mogyoród Bettina Panzió - Mogyoród
Információ, szállásfoglalás
Típus: panzió, munkásszálló, apartman,
Cím:
2146 Mogyoród Gödöllõi út 47.
Pest
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: +36-28-440-986, +36-70-575-8227, +36-28-440-986
Férõhely: 30 fõ
Fizetõeszköz: Készpénz,
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink: TV, WC, zuhanyzó/fürdõkád,
Közösen használható: ebédlõ, füves kert, hûtõszekrény, konyha, mikro, parkoló, tûzhely, TV, udvari tûzhely, WC, zárt parkoló,
Bemutatkozás

Üdvözöljük Mogyoródon a Bettina Panzióban!Mogyoród - Forma 1

Mogyoród
kedvezõ elhelyezkedésének köszönhetõen már az ókorban és a középkorban is lakott település volt. Ezt különbözõ leletek bizonyítják. Kiemelkedõ történelmi esemény volt az 1074. március 14-én lezajlott mogyoródi csata, amelyben Géza és László Árpád-házi hercegek döntõ gyõzelmet arattak a német császár által támogatott Salamon király felett, megszüntetve a hûbéri függõséget. A gyõzelem emlékére László bencéseket telepítve, apátságot alapított a mai Klastrom hegyen. Ma az apátság helyén park és emlékmû áll.

A köztudatban Mogyoród neve egyet jelent a Hungaroringgel, ugyanakkor a település vezetése igyekszik megismertetni a turistákat Mogyoród történelmével, hagyományaival, jellegzetességeivel is. 

A Bettina Vendégház-Apartman
Az összesen 30 fõ elhelyezésére alkalmas ház modernül berendezett 2-3-4-5-6-7 ágyas szobákkal, teljesen felszerelt konyhával mindkét szinten , zárt parkolóval, grillezõvel, sütõvel, terasszal, zöld övezetben. Minden szobában kábel-tv.
A Vendégház két különálló apartmannal rendelkezik, amelyhez különálló fürdõszoba és teljesen felszerelt konyha tartozik.
A Vendégházba kisállat bevihetõ.
Családok, baráti társaságok részére ideális pihenõhely, kisebb rendezvények megtartására kiadó. Budapest közelsége miatt munkáscsoportoknak tökéletes szállás konyha használattal és mosási lehetõséggel.


Szolgáltatások:
Csoportok részére kedvezmény, felszerelt konyha, nemdohányzó szobák, reggeli, saját parkoló, TV a szobában
További szolgáltatások:
mosó- és száritógép
étkezõ, társalgó
terasz, kerti bútor, szalonnasütõ, bogrács
õsfás telek
kertitó
Programok

Szórakozási lehetõségek, kirándulások:
Természeti adottságai miatt Mogyoród kiválóan alkalmas kisebb kirándulásokra, sétákra, télen szánkózásra. A dimbes-dombos táj legmagasabb pontja a Somlyó-hegy (Gyertyános 326 m), melyen a Makovecz Imre által tervezett Szent László kilátó-kápolna található.
Mogyoród természetes vizekben gazdag, területét keresztül szeli a Csíkvölgyi-forrásból eredõ Mogyoródi-patak. Határában található még a Szõdrákosi-patak. Állóvizeink a Pusztaszentjakabi-tó (Tölgyesi-tó) és a Kerek-tó. A táj nemcsak szépségével, hanem karakteres boraival és a környéken egyedi pincesorával is elcsábítja az ide látogatót.

Mogyoród - AquarénaÚjonnan létesült turisztikai létesítményünk az országszerte is egyedülálló vízi élménypark, az Aquaréna. Érdekes és hasznos szolgáltatásaival várhatóan jelentõs számú pihenni és szórakozni vágyót vonz majd Mogyoródra. A turisztikai vonzerõ növeléséhez járulnak hozzá többek között a szabadtéri és fedett gokartpályák és a vezetéstechnikai centrum is.
A környék látnivalói

Mogyoród kedvezõ elhelyezkedésének köszönhetõen már az ókorban és a középkorban is lakott település volt. Ezt különbözõ leletek bizonyítják. Kiemelkedõ történelmi esemény volt az 1074. március 14-én lezajlott mogyoródi csata, amelyben Géza és László Árpád-házi hercegek döntõ gyõzelmet arattak a német császár által támogatott Salamon király felett, megszüntetve a hûbéri függõséget. A gyõzelem emlékére László bencéseket telepítve, apátságot alapított a mai Klastrom hegyen. Ma az apátság helyén park és emlékmû áll.

A köztudatban Mogyoród neve egyet jelent a Hungaroringgel, ugyanakkor a település vezetése igyekszik megismertetni a turistákat Mogyoród történelmével, hagyományaival, jellegzetességeivel is.

Elérhetõség:
06-70-575-8227
06-70-317-6068
06-28-440-986

 

Szeretettel várjuk kedves Vendégeinket!

Hasznos tippek!

 • További Mogyoród-i szállások

 • Megközelítés
  A település sajátos adottsága, hogy szinte "kettészeli" az autópálya, ami könnyû és gyors elérhetõségét biztosítja. Gépjármûvel megközelíthetõ még a 3-as fõútról, valamint Fót és Szada irányából. A budapesti Örs vezér térrõl induló HÉV gyors és gyakori kapcsolatot biztosít mind a fõvárossal, mind pedig Gödöllõvel. A HÉV-állomást rendszeres buszjárat is összeköti a község többi részével.

 • Útvonal tervezõ - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-2146 Mogyoród, Gödöllõi út 47.
  Tel: +36-28-440-986, +36-70-575-8227, +36-28-440-986


  © Minden jog fenntartva! 2004-2023.

  Rólunk | Kapcsolat