Útvonal tervezõ
Szeleste >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

Festetich Kastélyszálló és Zsuzsanna Hotel - Szeleste

Képgaléria:
Festetich Kastélyszálló és Zsuzsanna Hotel - Szeleste Festetich Kastélyszálló és Zsuzsanna Hotel - Szeleste Festetich Kastélyszálló és Zsuzsanna Hotel - Szeleste Festetich Kastélyszálló és Zsuzsanna Hotel - Szeleste Festetich Kastélyszálló és Zsuzsanna Hotel - Szeleste
Festetich Kastélyszálló és Zsuzsanna Hotel - Szeleste
Festetich Kastélyszálló és Zsuzsanna Hotel - Szeleste Festetich Kastélyszálló és Zsuzsanna Hotel - Szeleste Festetich Kastélyszálló és Zsuzsanna Hotel - Szeleste Festetich Kastélyszálló és Zsuzsanna Hotel - Szeleste Festetich Kastélyszálló és Zsuzsanna Hotel - Szeleste
Információ, szállásfoglalás
Típus: kastély, hotel, fürdõhely,
Cím:
9622 Szeleste Arany János u.
Vas
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: 06-95-565-001
Fax: 06-95-365-014
Web: www.szelesteikastely.hu
Fizetõeszköz: Készpénz,
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink: internet csatlakozás, mini bár, telefon, trezor, TV, WC, zuhanyzó/fürdõkád,
Közösen használható: bár, buszparkoló, étterem, füves kert, infraszauna, internet kapcsolat, konferenciahelyszin, kozmetika, különterem, könyvtár, masszázs, medence, parkoló, pezsgõfürdõ, portaszolgálat, szauna, szolárium, társalgó, WC, wellness szolgáltatások, zárt parkoló,
Bemutatkozás

Üdvözöljük a szelestei Festetich Kastélyszállóban és a Zsuzsanna Hotelben!

Nyugodt, festõi környezetben, egy 13 hektáros arborétum ölelésében található a 150 éves Festetich Kastélyszálló és mellette a modern Zsuzsanna Hotel. Az összesen több mint 80 férõhellyel - ideális helyszín csoportos és céges rendezvények, tréningek, konferenciák lebonyolítására, valamint egyéni és családos pihenésre.

Szeleste mintegy 15 km-re fekszik Szombathelytõl, nagyon közel van Sárvár, Sopron, Kõszeg, az Õrség és Burgenland. A Kastély szomszédságában található az 1000m2 vízfelülettel és Európa egyik legjobb minõségû gyógyvizével rendelkezõ Szelestei Gyógyfürdõ.

Festetich Kastélyszálló:
A kastély Biedermayer bútorokkal berendezett szalonjában átélheti az 1900-as évek hangulatát.
A kikapcsolódást a kastély házi könyvtára, magyar és idegen nyelvû könyvekkel, és társasjátékok teszik még teljesebbé.
A kastélyt körülölelõ 13,5 hektáros arborétumban romantikus séták alkalmával gyönyörködhet a növény különlegességekben.


A kastélyszálló nagyméretû, lakosztály jellegû szobái, étterme, drinkbárja, 40 fõt befogadó elõadóterme és nyugodt környezete kiválóan alkalmassá teszi konferenciák, vállalati tréningek, üzleti tárgyalások, esküvõk, osztálytalálkozók, családi, baráti és egyéni összejövetelek lebonyolítására.

A hotelszobák minibárral, kábel TV-vel, miniszéffel, telefonnal, és közvetlen internet hozzáféréssel rendelkeznek.

Standard szobák 20-30 nm
Lakosztály jellegû szobák: 30-55 nm
összesen 13 szoba.

Zsuzsanna Hotel:
A 14 szoba minibárral, telefonnal, tévével és fürdõszobával rendelkezik valamint pótágyazható. A medencékhez külön drinkbár tartozik, ahol vendégeink enyhíthetik fürdõzés utáni szomjukat.
Nyáron a külsõ medence mellett grill estéket rendezünk

A Kastélyszállóhoz tartozó Zsuzsanna Hotel gyógyvizes fedett és masszázs medencével, illetve szabadtéri fürdõvel várja a pihenni vágyókat.
A szobaár a szállóvendégek részére a gyógyfürdõ korlátlan használatát tartalmazza.

A 2001 nyarán fúrt saját kútból 1260 m mélységbõl tör föl az 55 fokos gyógyvíz. Az ásványi anyagokban nagyon gazdag gyógyvíz összetételénél fogva - több mint 4900 mg/l sótartalom - rendkívül kedvezõ hatást fejt ki a mozgásszervi, rheumatikus, szív és érrendszeri, bõrbetegségekre, valamint a nõ- és bõrgyógyászati betegségek gyógyítására, enyhítésére.

Gyógyászati szolgáltatások:
Masszázs, szauna, infrakabin, szolárium, és masszázsmedence.
Zsuzsanna Hotel thermálvizes fedett- és szabadtéri fürdõvel, masszázs-medencével is rendelkezik.

A Kastélytól 300 méterre található a Gyógyfürdõ, ahol közel 3.000 m2 területen, 1.000 m2 vízfelülettel várják a vendégeket.

Éttermünk rengeteg hazai és nemzetközi ételkülönlegességet biztosít a hozzánk látogatóknak. Akár vegetáriánus vagy lisztérzékeny vendégeink kívánságait is ki tudjuk elégíteni. Csoportos étkezésnél kedvezményt biztosítunk és bármilyen elõre megbeszélt menüt el tudunk készíteni. 
Kívánság szerint élõzene rendelhetõ, a tánczenét szolgáltatja: Gángó Tamás.


A hozzánk látogatók egyszerre élvezhetik az arborétum csendjét, romantikáját és a saját kútból feltörõ, gyógyvizes fürdõ élményét! 


Hasznos tippek!

 • További Szeleste-i szállások

 • Megközelítés

 • Útvonal tervezõ - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-9622 Szeleste, Arany János u.
  Tel: 06-95-565-001


  © Minden jog fenntartva! 2004-2024

  Rólunk | Kapcsolat