Útvonal tervezõ
Erdõbénye >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

Füveskert Turistaház - Erdõbénye

Képgaléria:
Füveskert Turistaház - Erdõbénye Füveskert Turistaház - Erdõbénye Füveskert Turistaház - Erdõbénye Füveskert Turistaház - Erdõbénye Füveskert Turistaház - Erdõbénye
Füveskert Turistaház - Erdõbénye
Füveskert Turistaház - Erdõbénye Füveskert Turistaház - Erdõbénye Füveskert Turistaház - Erdõbénye Füveskert Turistaház - Erdõbénye Füveskert Turistaház - Erdõbénye
Információ, szállásfoglalás
Típus: turistaszállás,
Cím:
3932 Erdõbénye Bethlen Gábor u. 2.
Borsod-Abaúj-Zemplén
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: 30-636-0917
Férõhely: 40 fõ
Web: www.fuveskert.hu
Fizetõeszköz: Készpénz,
Szolgáltatásaink
Közösen használható: konyha, udvari tûzhely, zuhanyzó/fürdõkád,
Bemutatkozás
Bemutatkozás

A Zempléni-hegység déli lábánál, az Ösztövér és a Tolcsvai hegyek közötti medencében kanyargó Mély-patak völgyében található Erdõbénye, a tokaj-hegyaljai borvidék egyik festõi szépségû települése. A dimbes-dombos utcák között kanyargó patakok fölött összehajoló öreg fák, a földbe vájt ódon pincesorok látványa nemcsak a borkedvelõket varázsolják el, hanem a kisgyermekes családoknak is kedvelt hétvégi pihenõhelye. A település határán fekvõ bio juhászat, a madárritkaságokat rejtõ Aranyosi-völgy, a vadregényes környékbeli várak és a kitûnõ borokat kínáló pincék számtalan hétvégi programlehetõséget biztosítanak az idelátogató vendégeknek.

Az Erdõbényei Kiserdõ lábánál fél hektáros, fenyõfákkal tûzdelt parkban álló, fûthetõ turistaház egész évben várja a borkedvelõket, a természetjárókat, a kerékpáros túrázókat vagy a pihenni, kikapcsolódni vágyó családokat, baráti és munkahelyi társaságokat.

Elhelyezés

Az elhelyezés két külön bejáratú házrészben lehetséges, melyek egyenként 3-3 szobával és házrészenként külön-külön zuhanyzó-mosdó és WC blokkal rendelkeznek. A szobák férõhely szerinti megoszlása házrészenként: 2-2 db 6 férõhelyes és 1-1 db 8 férõhelyes szoba. A szobák emeletes ágyas berendezésûek. A szálláshelyen 40 fõ egyidejû elhelyezésére van lehetõség.

Árak

egyéni felnõtt ár: 3000.- Ft/fõ/éj (tartalmazz az ÁFA és az IFA összegét),

félház bérlése 20 fõig: 36.000.- Ft/éj+IFA (az idegenforgalmi adó 300.- Ft/fõ/éj 18-70 év között),

teljes ház bérlése 40 fõig: 72.000.- Ft/éj+IFA (az idegenforgalmi adó 300 Ft/fõ/éj 18-70 év között)

gyermek (3-14 éves korig): 1.800.- Ft/fõ/éj

reggeli: 1.200.- Ft/fõ

 

További szolgáltatások:

Szívesen segítünk akár egyéni, akár csoportként érkezõ vendégeinknek érdeklõdésüknek megfelelõ programok megszervezésében. A helyszín rendezvények lebonyolítására is bérelhetõ egyedi megállapodás alapján.

Programlehetõségek:
 • Bor és pálinkakóstolás, pince és dûlõlátogatás
 • Középhegységi túrázás, természetjárás
 • Hegyi bringa és túra kerékpározás
 • Horgászat, vadászat
 • Vár és fürdõlátogatás

 

Hasznos tippek!

 • További Erdõbénye-i szállások

 • Megközelítés
  Autóval a szálláshely Miskolctól Szerencsen keresztül a 37-es úton, Nyíregyházáról a 38-as úton Tokajon keresztül , Debrecenbõl a 4-es úton Nyíregyházán keresztül érhetõ el a legegyszerûbben. Vasúton Szerencs, illetve Sárospatak állomásokról a Borsod Volán helyközi buszjárataival érhetõ el a település.

 • Útvonal tervezõ - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-3932 Erdõbénye, Bethlen Gábor u. 2.
  Tel: 30-636-0917


  © Minden jog fenntartva! 2004-2023.

  Rólunk | Kapcsolat