Útvonal tervezõ
Noszvaj >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

Hotel** Síkfõkút - Noszvaj

Képgaléria:
Hotel** Síkfõkút - Noszvaj Hotel** Síkfõkút - Noszvaj Hotel** Síkfõkút - Noszvaj Hotel** Síkfõkút - Noszvaj Hotel** Síkfõkút - Noszvaj
Hotel** Síkfõkút - Noszvaj
Hotel** Síkfõkút - Noszvaj Hotel** Síkfõkút - Noszvaj Hotel** Síkfõkút - Noszvaj Hotel** Síkfõkút - Noszvaj Hotel** Síkfõkút - Noszvaj
Információ, szállásfoglalás
Típus: turistaszállás, hotel, étterem, **
Cím:
3325 Noszvaj Síkfõkút u. 38.
Heves
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: 06-36-463-097, 06-30-950-8035
Fax: 06-36-563-069
Férõhely: 22 szoba
Web: www.hotelsikfokut.hu
Fizetõeszköz: Eurocard/Mastercard, Visa Card, Készpénz, Sodexho Pass melegétel utalvány,
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink: TV, WC, zuhanyzó/fürdõkád,
Közösen használható: buszparkoló, étterem, füves kert, hûtõszekrény, konferenciahelyszin, kutya, macska bevihetõ, különterem, mozgássérült-barát, parkoló, portaszolgálat, telefon, terasz, TV, WC,
Bemutatkozás

Üdvözöljük Noszvajon, a Hotel** Síkfõkútban!Noszvaj - Hotel** Síkfõkút

Noszvaj:
Eger zöldövezetében, a várostól 10 km-re, nagyvadakban gazdag erdõkkel, kristálytiszta levegõvel körülvéve, a Bükki Nemzeti Park déli határán helyezkedik el 1700 lakosú községünk. Az elsõ okleveles említése 1248-ben Nozuey névalakban történt. Eredeti (népi építészeti értékeket képviselõ) lakóházak, barlanglakások, pincesorok, nagy számban találhatók a faluban.

Hotel Síkfõkút **+*.
 
A nyugalom völgye. Heves megyében, a Bükki Nemzeti Park határán, Eger mellett 10 km-re, festõi környezetben várjuk a pihenni, kikapcsolódni, kirándulni vágyókat.
Az ország legtisztább levegõje mellett saját, kristálytiszta, iható vizû forrással és tóparti terasszal is büszkélkedhet szállodánk
 22 szobával( 2 ágyastól a 6 ágyas apartmanig) , közel 60 fõ elhelyezésére alkalmas.
 Lovaglási lehetõség elõre egyeztetett idõpontban.
A Bükki Nemzetipark területén egész napos lovastúrákra van alkalmuk bejelentkezni gyakorlott lovas vendégeinknek.
Borospincék látogatása, borkóstolás, kitûnõ szakember vezetésével.
A környék több száz éves történelmi nevezetességei, látnivalói több napos programot biztosítanak az erre kíváncsi idelátogatónak.(Eger, Noszvaj, Szomolya, Bükkzsérc, Cserépfalu, Szarvaskõ, Sirok, stb.) Kiránduló helyek, sokasága (Szilvásvárad, Felsõtárkány,stb.), hõforrások, melegvizû strandok, fürdõk (Eger, Egerszalók, Demjén, Bogács).
Ezeken felül, szállodánk éttermében megkóstolhatnak néhány tót és palóc ételkülönlegességet (ganca, knédli, sztrapacska, töki pompos, stb.), és ihatnak eredeti Szlovák csapolt sört.
Esküvõk, lakodalmak lebonyolítása (60 fõ körül)
Sok szeretettel várunk minden idelátogatót! Sok kedvezménnyel.
 
Elfogadunk üdülési csekket és étkezési utalvánnyal is lehet fizetni éttermünkben, ami természetesen nyitva áll minden erre járó számára.

Szobák:
Huszonkét 2-3-4 ágyas szoba (zuhanyzó, mosdó, tv) és két tóra nézõ lakosztály várja kedves Vendégeinket!

 

 Wellness programok a környéken:

Bogács:Bogács - Bogácsi Thermálfürdõ
A termálfürdõ vizét az 1950-es évek közepén koolajkutatással feltárt 485 m mély termálkútból, triász és felso-eocén idoszaki mészkobol nyeri.

A 3500 fos napi befogadóképességu fürdo területén 5 db gyógyvizes medence (34-38 0 C), 1 db gyermek-pancsoló (36 0 C), 1 db feszített víztükru úszó-medence (24-26 0 C), valamint a Szolgáltatóházban 1 db gyógymedence áll a vendégek rendelkezésére, a noi- és férfiöltözokön kívül foszezonban 210 kabint is igénybe lehet venni. A gyógyvizes medencék egész évben, az úszómedence és a gyermekpancsoló május 16-tól szeptember 15-ig üzemel.

Zsórifürdõ:
A rengeteg áldásos hatás következtében a mezokövesdi gyógyvíz sikerrel alkalmazható fürdokúra formájában számos betegségben, de legfoképpen kiemelném a betegségeket, melyek kezelésében és rehabilitációjában kórházunkban alkalmazzuk: Mezõkövesd - Zsóry-fürdõ
degeneratív és gyulladásos ízületi és gerincbetegségek krónikus stádiumában,
krónikus radiculopathiákban, lumboischialgiákban,
dhr. izomfájdalommal járó izombetegségek: pl. lágyrész, reumatizmus, fibrositis syndroma, polymyalgia reumatica, gyulladásos ízületi betegségek izomelváltozásai (pl. RA, SLE stb.),
ortopéd mutétek elotti és utáni állapotokban, pl. csípo- és térdízületi TEP-mutétek, discus hernia, spondylolisthesis lysis mutétek után. A preoperatív alkalmazott balneoterápia szerepet játszik az ízületi mozgáspályák lehetoség szerinti növelésében, a kötoszöveti és izomeredeti kontraktúrák nyújtásában, az izomspazmusok csökkentésében és ezáltal a fájdalomcsillapításban: Postoperatív az ízületi mozgáspályák fokozatos növelésében, izomerosítésben, izomspazmusok és kontrakturák megelozésében, valamint a végtagok keringésének javításában van szerepe,
posttraumás állapotokban a balneoterápiának jelentosége van a lokális duzzanatok mérséklésében, a kontrakturák megelozésében és kezelésében, a sérült végtagok izomerejének és mozgáspályájának javításában, a légzés, keringés javításával a thromboemboliás szövodmények megelozésében, valamint az épen maradt végtagok és testrészek izomerejének, teherviselo képességének növelésében."

Eger-Törökfürdõ:
A környék termálvizekben gazdag vidék, s ez alól a megyeszékhely, Eger sem kivétel. Magyarországon egyike volt az elsoként gyógyfürdo létesítésére engedélyt kapó településeinknek, még a 20. század elején. De az egri fürdoélet gyökerei ettol is régebbi idokbe röpítik az idelátogató vendégeket. A egri Török Fürdot még a törökök maguk építették a Hódoltság ideje alatt, 1610 és 1617 között. A rekonstrukció a mai napig orzi a török fürdokultusz és építészet hagyományait, emlékét. Itt jelenleg balneoterápiás központ muködik, szakemberek, orvosok felügyelet mellett. A Török Fürdo gyógyvize enyhén radonos gyógyvíz, mely összetételénél fogva mozgásszervi betegségek minden válfaja (izületi kopások, izületi gyulladások, a gerinc degeneratív betegsége) szempontjából igen jó gyógyhatású.

Egerszalók:Egerszalók
A falu vonzereje a környék természeti szépségeiben rejlik. Igazi nevezetesége a község déli részén a föld mélyébol feltöro hévízforrás. A 410 m mélyrol feltöro víz 65-68 °C-os, a kút vízhozama 2350 liter/perc. A nátriumot is tartalmazó, kálcium-magnézium hidrogénkarbonátos hévíz, melynek a vetakovasav tartalma is jelentos, a kénes gyógyvizek kategóriájában az egyik legjobb besorolást kapta. Többek között csontsérülések, izületi és reumatikus bántalmak gyógyítására alkalmas. A domboldalon lefolyó víz 120 négyzetméteres mészkolerakódást épített.


 

Hasznos tippek!

 • További Noszvaj-i szállások

 • Megközelítés
  Autóval: M3 autópályán Füzesabonyi lejárónál Eger felé, majd követve a Noszvaj felé irányító táblát vagy a 3-as úton a Kerecsendnél ráfordulva a 25-ös útra, majd követve a Noszvaj felé irányító táblát Busszal: Egerbõl a buszpályaudvarról, vagy a mezõkövesdi buszpályaudvarról Távolségi busszal. Vonattal: egri vagy mezõkövesdi érkezés útán óránkén induló távolsági buszjárattal Noszvaj felé .

 • Útvonal tervezõ - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-3325 Noszvaj, Síkfõkút u. 38.
  Tel: 06-36-463-097, 06-30-950-8035


  © Minden jog fenntartva! 2004-2022.

  Rólunk | Kapcsolat