Útvonal tervezõ
Révfülöp >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

Margaréta Apartmanház - Révfülöp

Képgaléria:
Margaréta Apartmanház - Révfülöp Margaréta Apartmanház - Révfülöp Margaréta Apartmanház - Révfülöp Margaréta Apartmanház - Révfülöp Margaréta Apartmanház - Révfülöp
Margaréta Apartmanház - Révfülöp
Margaréta Apartmanház - Révfülöp Margaréta Apartmanház - Révfülöp Margaréta Apartmanház - Révfülöp Margaréta Apartmanház - Révfülöp Margaréta Apartmanház - Révfülöp
Információ, szállásfoglalás
Típus: vendégház, apartman,
Cím:
8253 Révfülöp Petõfi Sándor u. 78.
Veszprém >> Térkép <<
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: 06-20-472-2115
Web: www.zimmerinfo.hu/revfulop/margareta
Fizetõeszköz: Készpénz,
Szolgáltatásaink
Közösen használható: füves kert, hûtõszekrény, kerékpárkölcsönzés, konyha, mikro, parkoló, ping-pong, társalgó, tûzhely, TV, udvari tûzhely, WC, zárt parkoló, zuhanyzó/fürdõkád,
Bemutatkozás

Révfülöp - Margaréta ApartmanházÜdvözöljük a Balaton- felvidéki Nemzeti Park kapujában Révfülöpön, a Margaréta Apartmanházban!

Révfülöp:
A festõi szépségû közkedvelt üdülõhely a 274m magas Fülöp-hegy déli lábánál húzódik, amely a Káli-medence déli bejárata is egyben. A túlsó part közelsége miatt õsi révhely, melynek elsõ írásos említése 1211-bõl származik.

Révfülöp a Balaton - felvidéki Nemzeti Park kapujában található, mely természeti szépségekben igen gazdag vidék.
Révfülöp - Margaréta ApartmanházA házunk Révfülöp központjában, csendes, családbarát környezetben a Balatontól 300m -re található.
A kiadó apartman (100m2-es, max.6+2 fõ részére) külön bejárattal és szép panorámával a tóra.
Apartman (100m2), max. 6+2 fõ részére.
3 szoba ( 3 x 2 személy részére) + 1nagy nappali kábel TV-vel és 2 pótággyal.
1 fürdõszoba WC-vel, 1 felszerelt konyha étkezõvel, panorámás terasz kerti bútorokkal.
A parkosított kertben grillezõ, hintaágy, kerti bútorok, ping-pong asztal található,
valamint biztonságos autóparkolási lehetõség.

Szolgáltatások: kerékpárkölcsönzési lehetõség.

Távolságok a háztól:
Étterem: 150 m
Élelmiszerüzlet: 150 m
Strand: 300 m
Kikötõ: 400 m
Vasútállomás: 200 m
Lovaglás: 4000 m

Révfülöp:
Révfülöp központja ma a forgalmas kikötõ és környéke, a század elején emelt eklektikus épületekkel, a bazársorral, pecsenyesütõkkel, borozókkal. De itt áll a Közösségi Ház is, melyben a Honismereti Gyûjtemény látványos hely- és fürdõtörténeti kiállításában gyönyörködhet a látogató.
Az épületben kapott helyet a rangos mûvészek képzõmûvészeti tárlatainak helyet adó Tóparti Galéria is. A nemrég átadott impozáns Evangélikus Oktatási Révfülöp - Fülöp-hegyi kilátóKözpont nemcsak kulturális rendezvényeknek ad otthont, hanem konferenciaturizmust erõsíti. A hegyoldal nyaralókkal, faverandás polgári villákkal tarkított szõlõs lankáin termelik gondos helyi gazdák a neves író, Hamvas Béla által is méltán dicsért igazi barátság- és házasságbort. Cholnoky Jenõ jeles földrajztudós egykori véleménye szerint pedig "...a révfülöpi Fülöp-hegyrõl nyílik a világ egyik legszebb tája. Vannak magasabb hegyek, nagyobb vizek, de ahol a vulkáni kúpok csodás sokasága találkozik a széles víztükörrel, hát ilyet alig találunk a világon." A pompás látványról az újonnan épült Millenniumi kilátóból körbetekintve gyõzõdhet meg a kételkedõ. Révfülöp környéke páratlanul gazdag kirándulási lehetõségekben is. A közeli Káli-medence tájvédelmi körzetében természeti ritkaságok gazdag növény- és madárvilág, a falvakban pedig néprajzi-történeti érdekességek és kulturális programok csábítják a látogatókat. Akárcsak a medence különlegességei, Révfülöp látnivalói is feledhetetlenek:
Révfülöp - Margaréta Apartmanháza parti séták szépsége, a faverendás polgári villák bája, s a hegyrõl nyíló lenyûgözõ panoráma kedves és maradandó emlék minden vendég számára. A révfülöpi üdülési szezon gazdag programkínálata már a pünkösdkor elkezdõdik az Aranyhíd Barátság Fesztivállal, melyet a túloldali balatonboglári önkormányzattal és a MAHART Balatoni Hajózási Kft-vel szerveznek. A július végi nemzetközi Révfülöp-Balatonboglár Balatonátúszó Versenyhez - amelynek távja 5,2 km, és 2002-ben már több, mint 9000 indulója volt - kapcsolódóan rendezik a Villa Filip Napok rendezvénysorozatot. A komolyzene rajongóit az evangélikus templom koncertsorozata várja.
forrás: www.faluinfo.hu/revfulop

Kirándulási lehetõségek:
Héviz, Keszthely, Tihany, Salföld, Badacsony, Tapolca, Kali-medence

 

Szeretettel várjuk kedves Vendégeinket!

Hasznos tippek!

 • További Révfülöp-i szállások

 • Megközelítés
  Révfülöp megközelíthetõ a Balaton északi partján haladó 71-es úton, vagy vasúton, a Székesfehérvár-Tapolca vonalon.

 • Útvonal tervezõ - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Margaréta Apartmanház Térkép
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-8253 Révfülöp, Petõfi Sándor u. 78.
  Tel: 06-20-472-2115

  © Minden jog fenntartva! 2004-2016.

  Rólunk | Kapcsolat
  GMS InGenium Kft.