Útvonal tervezõ
Sopron >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

Na-túra ERDEI VENDÉGHÁZ - Sopron

Képgaléria:
Na-túra ERDEI VENDÉGHÁZ - Sopron Na-túra ERDEI VENDÉGHÁZ - Sopron Na-túra ERDEI VENDÉGHÁZ - Sopron Na-túra ERDEI VENDÉGHÁZ - Sopron Na-túra ERDEI VENDÉGHÁZ - Sopron
Na-túra ERDEI VENDÉGHÁZ - Sopron
Na-túra ERDEI VENDÉGHÁZ - Sopron Na-túra ERDEI VENDÉGHÁZ - Sopron Na-túra ERDEI VENDÉGHÁZ - Sopron Na-túra ERDEI VENDÉGHÁZ - Sopron Na-túra ERDEI VENDÉGHÁZ - Sopron
Információ, szállásfoglalás
Típus: vendégház, vadászház, turistaszállás, ifjúsági szállás, erdei iskola,
Cím:
9400 Sopron Nemeskúti út 1.
Gyor-Sopron-Moson
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: 06-30-9866-488, 06-30-411-2973
Web: www.szallas.na-tura.hu
Fizetõeszköz:
Szolgáltatásaink
Bemutatkozás

Üdvözöljük Sopronban, a Na-túra Erdei Vendégházban!

Na-túra Erdei Vendégház – Turistaszálló – Vadászház:
Vendégházunk Sopron, Nemeskúti út 1. szám alatt, a Fertõ-Hanság Nemzeti Parkhoz tartozó Szárhalmi erdõben található.

Osztálykirándulásoknak, erdei iskoláknak és táboroknak kiváló szálláslehetõséget nyújt. Mindezek mellett azonban a természetet, nyugalmat és a csendet kedvelõ családoknak, baráti társaságoknak, kerékpártúrázóknak vagy akár céges összejöveteleknek is ajánljuk.
Sopron - Na-túra Erdei VendégházTélen pedig síelõknek is kitûnõ és olcsó szállás lehetõséget biztosít, hiszen Ausztria csodálatos síterepei 45 perc alatt elérhetõk.

Na-túra Erdei Vendégház szolgáltatások:

8 szobában max. 35 fõt tudunk elszállásolni. A vendégek rendelkezésére áll két kisebb társalgó, egy nagy terasz, hatalmas kert és egy 40 fõ befogadására alkalmas étkezõ/társalgó. Ez utóbbit különféle összejövetelekre, találkozókra és bankettekre külön is bérbe adjuk.
Na-túra Erdei VendégházSzobáink csak hálószobák, a felújított tisztasági helyiségek a közös nappali helységekbõl nyílnak.
A kertben szalonnasütési és grillezési lehetõségen kívül természetesen egyéb kinti programokra is van lehetõség.
Vendégeink gépjármûveinek ill. kerékpárjainak zárt parkolót és kerékpártárolót biztosítunk.

A környék a természetjárók és ökoturisták "paradicsoma”, akiknek szakvezetéssel programok sokaságát ajánljuk.

Osztálykirándulások:
Komplett, teljes ellátású erdei iskolákat, tanulmányi és osztálykirándulásokat, természetismereti- és kerékpáros táborokat szervezünk csoportjainknak. Mindezek mellett fél és egy napos gyalogos-, kerékpáros-, kenus- és buszos túrákon mutatjuk be Sopron környékének a Fertõ-táj Világörökségnek és akár ausztriai Rax és Schneeberg páratlanul gazdag természeti értékeit.

Természetismereti tábor: Sopron - Na-túra Erdei Vendégház, természetismereti tábor
Táborunk során a gyerekek megismerkedhetnek a Fertõ-Hanság Nemzeti Parknak és Sopron környékének páratlanul gazdag élõvilágával. A tábor célja, az ismeretterjesztésen kívül, hogy a gyerekek megtanulják tisztelni és csodálni az õket körül vevõ élõvilágot. Igyekszünk a tábor céljait megvalósítani úgy, hogy a gyerekek szinte játszva, kalandosan ismerhessék meg a természetet és természetvédelmet.
A táborok 5-7 naposak. Javasoljuk, hogy egy-egy iskola érdeklõdõ diákjaiból toborozzanak egy tábornyi (20-48 fõg) csapatot, ahol érdemes a felsõsöket és az alsósokat külön turnusokba küldeni. A táborok lehetnek fél panziósak és teljes ellátásúak, mindig igénytõl függõen. A programokat elõzetes egyeztetés és a csoport igényeinek megfelelõ és kiajánlott program alapján bonyolítjuk. Tehát minden iskola a saját anyagi keretein belül hozhatja táborozni a diákjait.

Programok:
Sopron - Na-túra Erdei Vendégház, erdei programok, gyalogtúrákErdei gyalogtúrák, mely során a Soproni-hegység mészkerülõ szubalpin jellegû erdõtársulásaival, patakok és tisztások élõvilágával, a Szárhalmi erdõ mészkedvelõ erdeivel, lejtõs-sztyepprétjeivel ismerkedhetnek.

A teljes ellátású tábor költsége a Sopronig tartó utazáson kívül mindent tartalmaz. Tehát tartalmazza a gyerekek és a csomagok kiszállítását a vasútállomástól a szállásig és vissza. Tartalmazza a szállást, a reggeliket, ebédeket, vacsorákat, a menetrendszerinti és a külön buszjárat költségeit, a belépõket . Tartalmaz eszközhasználatot (kenuk, távcsövek stb.). Továbbá reggeltõl-estig (éjszakai túra során éjjel is) szakképzett és elhivatott vezetõk foglalkoznak a gyerekekkel.
További információhoz az alábbi elérhetõségek valamelyikén juthat:
Na-túra Erdei Iskola
NA-TÚRA 2000 Bt. 9400 Sopron, Várkerület 59.
Tel.: 06-30/9866-488, e-mail: na-tura@na-tura.hu

Na-túra Erdei iskola:
Az erdei iskola ma már nem csak egy lehetõség, hanem a legtöbb iskolában a tananyag része és fontos kiegészítõje.Sopron- Na-túra Erdei iskola, Ifjú "madarászok"
Minden iskolának lehetõsége van, hogy szorgalmi idõben erdei iskolát szervezzen diákjainak, mely során a gyerekek a természetben tapasztalhatják meg mindazt, amik sokszor a tankönyvekben kissé szárazon és valljuk be, a gyerekek számára néha unalmasan vannak közölve.
2005. õszétõl a Na-túra Erdei Iskola elnyerte a "minõsített erdei iskola" címet, mely nemcsak a programjainkra és a szolgáltatásainkra ad garanciát, hanem az iskolák pályázatainál is elõnybe részesítik amennyiben hozzánk jelentkezik diákjaival.
Erdei iskolai programjaink ennek megfelelõen szorosan illeszkednek a tananyaghoz és a környezeti tudatformálás és nevelés elveihez. Amellett, hogy a gyerekek jó levegõn vannak és sokat mozognak, rengeteg új és hasznos információhoz juthatnak. Megtanulhatják tisztelni és megbecsülni az õket körülvevõ élõvilágot úgy, hogy szinte észre sem veszik - játékosan és élvezetesen. Na-túra Erdei iskola - Cigányréce (Aythya nyroca), Fotó: Antli István
A programok a Fertõ-Hanság Nemzeti Park fertõi és Szárhalmi erdei területein, valamint a Soproni Tájvédelmi Körzetben kerülnek lebonyolításra. Ez utóbbi terület peremén vannak a gyerekek elszállásolva, 4 személyes faházakban. Az általában 4-5 napos programok során a mészkerülõ, helyenként szubalpin jellegû közép-hegységektõl, a száraz szubmediterrán jellegû erdõkön, sztyeppréteken, nedves kaszálókon, réteken, legelõkön keresztül, a szikes tavakon át a patakok, állóvizek és tavak élõvilágáig szinte az egész Kárpát-medence kicsinyített másával találkozhatnak a gyerekek. Erdei iskoláink lehetnek félpanziósak és teljes ellátásúak, és különbözõ idõtartamúak, hogy minden iskola megtalálhassa számítását.
Na-túra Erdei Iskola - Kanalas gém (Platalea leucorodia), Fotó: Molnár Balázs A teljes ellátású erdei iskola a Sopronig tartó utazáson kívül mindent tartalmaz. Tehát tartalmazza a gyerekek és a csomagok kiszállítását a vasútállomástól a szállásig és vissza. Tartalmazza a szállást, a reggeliket, ebédeket, vacsorákat, a menetrendszerinti és a külön buszjárat költségeit, a belépõket . Továbbá reggeltõl-estig (éjszakai túra során éjjel is) szakképzett és elhivatott vezetõk foglalkoznak a gyerekekkel.
A Na-túra Erdei Iskola minõsített programjait és moduljait akár egyesével is igénybe veheti. Az 5 napos erdei iskoláinknál azonban mindegyik modul maradéktalanul megvalósításra kerül. A modulok egyesével történõ igénybevételét elsõsorban környékbeli iskoláknak javasoljuk, de akár tanulmányi- és osztálykirándulások egy-egy programjának is kiválóan alkalmasak.
Az erdei iskolai program keretén belül minõsített moduljaink az alábbiak:
Mészkerülõ erdõtársulások élõvilága Na-túra Erdei Iskola - Gyalogtúra
Szikes tavak és legelõk élõvilága
Kultúrtáj, mint Világörökség
Az erdõ éjjel
Mészkedvelõ erdõtársulások élõvilága
Madárhatározás és madárvonulás kutatás
Víz az élet forrása és erdei táplálékaink
Rovarvilág
A modulok és programjaink részletes ismertetéséhez és további információhoz az alábbi elérhetõségek valamelyikén juthat:
Na-túra Erdei Iskola
NA-TÚRA 2000 Bt. 9400 Sopron, Várkerület 59.
Tel.: 06-30/9866-488, e-mail: na-tura@na-tura.hu

Felnõtt csoportjainknak, elõzetesen egyeztetett idõpontban, szakmai kommentárral borkóstolókat is szervezünk. A Soproni történelmi borvidéken pedig komplett bortúrák szervezését és lebonyolítást is vállaljuk.

További szabadidõs tevékenységek a közelben:
túrázás, kenuzás, vitorlázás, horgászat, lovaglás, nyári bobozás, termál- és élményfürdõk, városlátogatás, egy napos kirándulások Bécsbe, Fraknóra és Kismartonba, télen síelés stb.


ÁRAK:

  Csoportos (20 fõ felett) Csoportos (3 éjszaka felett) Egyén 
árak
 
 Diák 1850,- Ft/fõ/éj  1650,- Ft/fõ/éj  2100,- Ft/fõ/éj
 Felnõtt
 2200,- Ft/fõ/éj  2000,- Ft/fõ/éj  2500,- Ft/fõ/éj
Áraink az ÁFA-t tartalmazzák.
Idegenforgalmi adó 450 Ft/fõ.
Diákoknak és a kísérõ pedagógusoknak idegenforgalmi adó nincs.


Reméljük ajánlataink elnyerték az Ön tetszését is, legyen a vendégünk a Na-túra Erdei Vendégházban!

Hasznos tippek!

 • További Sopron-i szállások

 • Megközelítés
  Hogyan találhat meg minket? Vendégházunkat Budapest és Gyõr felõl érkezve az alábbi útvonalon találhatja meg: Sopronba érkezve a 84-es fõúton az elsõ nagy körforgalomnál jobbra kell fordulni Bécs felé (Sopron elkerülõ út). A balfi keresztezõdést, téglagyárat, majd az Ipari Parkot (nagy üvegfalú épület jobb oldalon) elhagyva, az elsõ házak elõtti hangfogó fal mellett az elsõ utcán jobbra kell fordulnia (Rákosi útra), ahol már csak egyenesen kell haladni kb. 2 km-t a Vendégházig. Beérve az erdõben kb.150 m-t után balra láthatja meg a Vendégházat jelölõ táblát. Amennyiben vonattal érkezik, elõzetes egyeztetéssel az állomáson várjuk Önöket, ahonnan a csomagok kiszállítását a szállásig külön gépjármûvel, díjmentesen megoldjuk. Önök pedig menetrendszerinti autóbusszal a város széléig tudnak utazni, ahonnan 1,8 km könnyed gyaloglással érhetnek a szállásra. Külön kérés esetén közvetlenül a szállásra is meg tudjuk oldani a kiutazását.

 • Útvonal tervezõ - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-9400 Sopron, Nemeskúti út 1.
  Tel: 06-30-9866-488, 06-30-411-2973


  © Minden jog fenntartva! 2004-2024

  Rólunk | Kapcsolat