Útvonal tervezõ
Tata >>

 

Szálláshely keresés:

Öreg-tó Club Hotel és Ifjúsági Tábor - Tata

Képgaléria:
Öreg-tó Club Hotel és Ifjúsági Tábor - Tata Öreg-tó Club Hotel és Ifjúsági Tábor - Tata Öreg-tó Club Hotel és Ifjúsági Tábor - Tata Öreg-tó Club Hotel és Ifjúsági Tábor - Tata Öreg-tó Club Hotel és Ifjúsági Tábor - Tata
Öreg-tó Club Hotel és Ifjúsági Tábor - Tata
Öreg-tó Club Hotel és Ifjúsági Tábor - Tata Öreg-tó Club Hotel és Ifjúsági Tábor - Tata Öreg-tó Club Hotel és Ifjúsági Tábor - Tata Öreg-tó Club Hotel és Ifjúsági Tábor - Tata Öreg-tó Club Hotel és Ifjúsági Tábor - Tata
Információ, szállásfoglalás
Típus: ifjúsági szállás, hotel,
Cím:
2890 Tata Fáklya u. 4
Komárom-Esztergom
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: 06-34-487-960
Fax: 06-34-588-078
Web: www.oregtohotel.hu
Fizetõeszköz: Maestro, Visa Card, Készpénz, Átutalás,
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink: hûtõszekrény, TV, WC, zuhanyzó/fürdõkád,
Közösen használható: buszparkoló, büfé, étterem, focipálya, füves kert, játszóudvar, játszótér, konferenciahelyszin, különterem, parkoló, ping-pong, portaszolgálat, társalgó, telefon, zárt parkoló,
Bemutatkozás

Üdvözöljük Tatán, az Öreg-tó Club Hotel és Ifjúsági Táborban!

Tatát, a barokk kisvárost méltán nevezik a "vizek városának", hiszen évezredekig itt fakadtak a Dunántúli-középhegység bõvizû karsztforrásai. Tata egyike Magyarország mûemlékekben és természeti értékekben leggazdagabb városainak.
Öreg-tó Club Hotel és Ifjúsági Tábor:
Családias hangulatú szállodánk a tatai Öreg-tó partjától 300 m -re gyönyörû természeti környezetben fekszik. 3 hektáros parkjával idilli helyszínt teremt a pihenésre. Városunk történelmi-kulturális nevezetességei ill. szállodánk sport-és szabadidõs kínálata színes programlehetõséggel szolgál az aktív kikapcsolódásra vágyó Vendégeknek.
Szállodai részünkben 45 fõ elhelyezésére van lehetõség, 1-2-3 ágyas szobákban illetve apartmanokban.
190 férõhelyes ifjúsági szállásunkon kényelmes 2-3-4-6 ágyas szobákkal várjuk Kedves Vendégeinket!
Elhelyezés:
Szállodai részünkben 45 fõ elhelyezésére van lehetõség, 1-2-3 ágyas szobákban illetve apartmanokban. Szobáink zuhanyzóval, televízióval, toalettel felszereltek. Apartmanjaink tágas nappalival, fürdõszobával, televízióval és hûtõszekrénnyel rendelkeznek.

Szállodai szobák:
  2 db  1 ágyas
18 db  2 ágyas
  1 db  3 ágyas
  2 db  2 fõs apartman (pótágyazható + 2 fõre)

Szolgáltatások

1. ÉTTEREM:

Közel 200 fõs exkluzív éttermünk rendezvények, fogadások, esküvõk lebonyolítására kiválóan alkalmas. Tavasztól õszig a térség egyedülállóan igényesen kialakított kerthelysége nyújt feledhetetlen élményt az idelátogatóknak.
Éttermünk közel 200 féle ételválasztékában a helyi specialitások mellett a nemzetközi konyha ínyencségei is megtalálhatók.
Az étteremhez kapcsolódik egy 30 fõs különterem. Az összekötõ részen hangulatos szivarsarok található, kávézásra-újságolvasásra kandalló mellett.
2. KONFERENCIATEREM:
Szállodánk kiválóan alkalmas konferenciák, továbbképzések, tanfolyamok, csapatépítõ tréningek lebonyolítására. Konferenciatermeink az alábbi alapfelszereltségeket tartalmazzák:
-flipchart tábla,
-írásvetítõ,
-video,
-Dvd lejátszó,
-televízió,
-vetítõvászon,
-cd lejátszó.
3. SPORTPÁLYÁK
Focilabda-,
Kézilabda-,
Kosárlabda-,
Strandröplabda pálya,
Asztalitenisz
Teniszpálya
4. PROGRAMSZERVEZÉS
Vállaljuk céges csapatépítõ (outdoor- tréningek) szervezését, kulturális, sport és egyéb szórakoztató programok összeállítását, továbbá általános iskolás gyermekek számára kialakított, erdei iskolás programcsomagok megszerkesztését is.
6. 24 ÓRÁS RECEPCIÓ
7. ZÁRT PARKOLÓ

még Tatáról:
A tatai vár
, amely a középkori királyok egyik kedvelt pihenõhelye volt, az ország egyetlen viziváraként a XIV. század óta õrzi e tájat. A XVIII. századi barokk kastély az egykori Eszterházy uradalom birtokközpontja volt.

Az itt található nemzetközi, országos és helyi jelentõségû természeti értékek a természetvédelem egyik hazai fellegvárává emelik, de lenyûgözõ építészeti értékei révén is méltán tekinthetõ Magyarország egyik legpatinásabb városának.
 

Szeretettel várjuk kedves Vendégeinket!

Hasznos tippek!

 • További Tata-i szállások

 • Megközelítés

  Autóval: A Gerecse és a Vértes hegység lábainál fekvõ kisváros, az M1 -es autópálya felõl könnyen megközelíthetõ. Vonattal: Tata-Tóvároskert állomásról kb. 20 perc gyalog ( Székely Bertalan utcán végig, majd jobbra az Öveges József utcára, azután a fõúton átmegy és a szemközti utcában megtalál bennünket). Tata nagyállomástól az 1-es helyijárattal a városközpontig, majd átszállással a Tata-Tatabánya helyközi járattal lehet megközelíteni minket, mely utóbbiról az Öveges utcai megállónál kell leszállni.

  Busszal: Budapest-Tatabánya között közlekedõ távolsági busszal, majd a tatabányai buszvégállomásnál átszállva a Tatabánya-Tata helyközi járatra az Öveges utcáig. A közlekedés a Vértes Volán egy különjáratával is megoldható. Ezzel kapcsolatosan a 34/ 587-590-es számon kérhet bõvebb információt.

 • Útvonal tervezõ - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-2890 Tata, Fáklya u. 4
  Tel: 06-34-487-960


  © Minden jog fenntartva! 2004-2023.

  Rólunk | Kapcsolat