Útvonal tervezõ
Fertõd >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

Patonai Panzió - Fertõd

Képgaléria:
Patonai Panzió - Fertõd Patonai Panzió - Fertõd Patonai Panzió - Fertõd Patonai Panzió - Fertõd Patonai Panzió - Fertõd
Patonai Panzió - Fertõd
Patonai Panzió - Fertõd Patonai Panzió - Fertõd Patonai Panzió - Fertõd Patonai Panzió - Fertõd Patonai Panzió - Fertõd
Információ, szállásfoglalás
Típus: panzió, étterem, ***
Cím:
9431 Fertõd Fõ u. 4.
Gyor-Sopron-Moson
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: 06-99-370-008
Férõhely: 32 fõ
Web: www.patonai.hu
Fizetõeszköz:
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink: mini bár, telefon, TV, WC, zuhanyzó/fürdõkád,
Közösen használható: buszparkoló, ebédlõ, étterem, hûtõszekrény, infraszauna, internet kapcsolat, kávéház, kerékpárkölcsönzés, konferenciahelyszin, különterem, parkoló, portaszolgálat, szauna, társalgó, telefon, TV, WC, wellness szolgáltatások, zárt parkoló,
Bemutatkozás

Üdvözöljük Fertõdön, a Patonai Panzióban!

Fertõdön, a Fertõ - Hanság Nemzeti Park közvetlen szomszédságában, a fertõdi Esterházy Kastély épületegyüttesének szívében épült új panziónkban, családias környezetben várjuk aktív és passzív pihenésre vágyó vendégeinket.

Patonai Panzió:
Az épület földszintjén található egy kávézó, ahol a reggelit és igény esetén a vacsorát tálaljuk. Fertõd - Patonai PanzióSzállásunk a Hotel kategóriának kíván megfelelni, azonban az árversenyben, a panzió besorolást célozta meg. 

A szobák:

A Panzió szobái 1 2 3 4 és 5 ágyasak. Szobáink parkettásak, melyben a kényelmet antiallergén Aloé Vera ágynemû garnitúrával igyekszünk teljesebbé tenni. Minden szoba fürdõszobával, televízióval, telefonnal, valamint minibárral rendelkezik. A jelenlegi 9 - 10 szobában, (amely számát folyamatosan bõvíteni kívánjuk) pótágy nélkül 24-28 fõ részére tudunk szállást biztosítani. (Buszos csoportok számára 56 fõig az elhelyezés kétszemélyes szobákban is megoldható).

A szobákat d.u. 15.00 tól lehet elfoglalni és d.e. 10.00 ig. kell elhagyni!
Reggeli 08.00 -10,00.

ÁRAINK:

  0-2 éves a napok számától függetlenül egyszeri   2-12 éves  12 év feletti  
Készpénz fizetés esetén kedvezményes ár    1200 Ft 3500 Ft 5000 Ft
Kedvezmény nélküli ár    1200 Ft 3950 Ft 5600 Ft

Egy fõ két ágyas szobában feláras

Készpénz fizetés esetén kedvezményes ár   - - -  - - -  8000 Ft
Kedvezmény nélküli ár   - - -  - - -  8800 Ft 

Kiemelt szezon
Készpénz fizetés esetén kedvezményes ár   1300 Ft 4200 Ft 6000 Ft 
Kedvezmény nélküli ár   1300 Ft  4620 Ft 6600 Ft

Egy fõ két ágyas szobában feláras
Készpénz fizetés esetén kedvezményes ár   - - -  - - -  9000 Ft
Kedvezmény nélküli ár    - - -  - - - 10000 Ft

Patonai Panzió, wellness pihenõtérSzauna használata 3 éjszakánál tovább tartózkodó vendégeink számára díjtalan, rövidebb ideig tartózkodó vendégeink számára 1000 Ft / Fö / alkalom 6 napot meghaladó tartózkodás esetén a végösszegbõl további 10 % kedvezményt biztosítunk.

Szolgáltatások:
-Zárt, kártyás beléptetésû autóparkoló.
-Kerékpárkölcsönzés.
-Finn szauna.
-Infra szauna.
-Wellness pihenõtér
-Minibár Patonai Panzió - Étterem, kávézó

Étkezési lehetõségek:
Panziónk földszintjén alakítottuk ki az éttermet, ahol a reggelit tálaljuk Ez a hely vállalatok, cégek számára kitûnõ lehetõséget kínál tréningek lebonyolítására. A rendezvényekhez szükséges technikai hátteret biztosítjuk.

Szauna használata:
A szauna szezon jellegû ( szeptember-márciusi) használata 3 éjszakánál tovább tartózkodó vendégeink részére díjmentes, rövidebb ideig tartózkodók 800 Ft / nap/ fõ. Patonai Panzió - Szauna zuhanyzókkal

A szállástól 5 km re termál vizes fürdõ található, ez Hegykõ. Az Esterházy kastélyban a nyári idõszakban komolyzenei koncertek vannak, melyre igény esetén a jegyeket megvásároljuk.

Séta Fertõdön.
(Kizárólag gyalog!)

Fertõ Táj Világörökség leghíresebb tagja a Panziónk közvetlen szomszédságában lévõ Esterházy Kastély együttes.
Fertõd - Esterházy Kastély együttesTekintettel, hogy a Panziónk épülete a mûemléki környezetben helyezkedik el, így ezeket gyalog kényelmesen bejárhatjuk.
A panzió elõtt láthatjuk a Muzsikaházat.
Nevét arról kapta, hogy ebben a házban élt és alkotott 1769 - tol 1790 - ig. a világhírû zeneszerzõ Joseph Haydn. A zenész fenomén mindennapi muzsikájával kápráztatta el a hercegi családot.
Az épület ránk merõleges falán látható egy óriási dombormû, melyet Haydn halálakor tiszteletbõl az Esterházy család emeltetett.
A Muzsikaháztól balra a park már a Kastély része.
Ennek a parknak híressége volt, hogy benne lévõ valamennyi fafaj más és más. Csendes tavaszi vagy nyári napokon kihagyhatatlan a sétálás benne, és ha jól figyelünk, a madarakon kívül számos Mókussal is találkozhatunk.
Fertõd - Esterhazy Kastély Mielõtt kezdõ turistaként megrohannánk a jelenlegi fõbejáratot, menjünk a parkon keresztül a hátsó kapuig, vagy a kaputól jobbra, 50 méterre lévõátjáróig és tekintsük meg a kastély valódi szépségét hátulról a tiszafák közül. Sétáljunk középre, minél távolabb a kastélytól, és innen nézzünk vissza. Aki ezt nem teszi meg, az nem mondhatja magáról, hogy járt az Esterházy kastélynál. A valódi csoda itt tárul elénk. Kastély legszebb arculatának megtekintése és egy esetleges ejtõzés a fûben, vagy pihenés a padon program után irány, a fõbejárat. A kastély épületének bármelyik irányból történõ megkerülésével érünk a belsõ udvarhoz. A csodálatos kovácsoltvas kapun áthaladva haladunk a múzeum felé. A barokk remekek és felbecsülhetetlen értékek megtekintését követõen ismét rövid sétát javaslok. Irány az elõzõ hely, ahonnan korában megtekintettük a kastély valódi szépségét. Ha sikerült a kastély megkerülésével ismét visszatérni az épület mögé, induljunk el a középsõ fõálén úgy, hogy mögöttünk legyen a kastély egyenesen az erdõ felé. Az erdõt elérve (a kiskapu mindig nyitva) sétáljunk 150 métert és jobbra nézve feltárul a Bagatelle épület szépsége. Fertõd - Esterhazy KastélyA jelenleg vadászházként funkcionáló épületet kívülrõl körbejárhatjuk, megcsodálhatjuk, a látvány megér egy sétát. Egyébként a nevét onnan kapta a monda szerint, hogy amikor Mária Terézia a Herceg meghívására ellátogatott megkérdezte tõle, hogy ez a csodálatos épület mennyibe került, mire õ azt válaszolta, hogy bagatell. Ha van kedvünk, sétálhatunk még egy kicsit az erdõben, és fõleg nyáron érezzük a vadhagyma növény jellegzetes illatát. Visszafelé kényelmes sétával elõbb a patérra (kastély mögötti terület helyi elnevezése) majd parkon keresztül a panzióhoz érhetünk. Érdekességként megfigyelhetõ, hogy fõleg nyári idõszakban a tanuló diákok és fiatal párok a patér zöld pázsitján elõszeretettel tanulnak, pihennek, beszélgetnek. Akinek van kedve, csatlakozzon, üljön le és adja át magát a természet és a mûemlék vonzásának. Patonai Panzió - Programok, horgászat

Horgászás a Hanság fõcsatornán:
A Fertõ tó vízlevezetõ csatornáját mely keresztezi a Hanság területét, Hanság Fõcsatornának hívják. A Nemzeti Parkkal történõ egyeztetés után vendégeink napijeggyel horgászhatnak ezen a tarülten.


Túrakísérõvel az osztrák Alpokban:
Elsõsorban kezdõés közép haladó, túrázni szeretõ vendégeink számára készítünk túra programokat a közeli Alpok hegyeiben. A mindenkori csapat felkészültsége dönti el, hogy milyen erõsségû túrákat járnak be. Túráinkon a kíséretet egy, a Mont Blanc csúcsát megjárt túrázó adja.

Hegyi kirándulások :Patonai Panzió - Programok, hegyi kirándulások
A Fertõ - táj egyedülálló látványosságai mellet nem felejthetjük el, hogy Panziónk az Alpok lábánál fekszik. Az elhelyezkedésbõl lehetõség adódik a hegyek szerelmeseinek, hogy az ausztriai Alpok hegyvonulatát felkeressék. Rövid autózás vagy buszozás után az Alpok hegyein csodálatos kirándulásokat tehetünk. A kirándulások megszervezésében, illetve ezek lebonyolításában tapasztalt hegyi túrázó kísérõnk ad segítséget.
Ajánlatunkat két fõ csoportra oszthatjuk. Az egyik a kezdõ túrázók, másik a haladók.
Próbáljuk ajánlatainkat úgy tenni, hogy mind két csoport részére felejthetetlen élményeket nyújtson. Bármilyen létszámú csoport igénybe veheti túra kísérõ munkatársunk segítségét, azonban egyszerre csak egy nehézségû túra végrehajtásában van lehetõségünk segítséget adni. Patonai Panzió - Túrakísérõvel az osztrák Alpokban

Ez a fantasztikus élmény nem évszakhoz kötött.
Sokan a tavaszi vagy nyári élettõl duzzadó évszakot, míg mások a csodálatos havas tájat kedvelik.
Ezeken a tájakon a fogaskerekû hegyi felvonótól a libegõn keresztül egészen a gyalogos túrákig, valamint a vízesések csodálatos emberközeli élményéig sok fantasztikus felejthetetlen emlékkel gazdagodhatunk. A fotóink csupán részletek a tágas lehetõségekbõl. Kérem, érdeklõdjön személyesen, és munkatársunk kézséggel áll rendelkezésére.

Szeretettel várjuk kedves Vendégeinket!

 

Hasznos tippek!

 • További Fertõd-i szállások

 • Megközelítés
  Az épület a fertõdi Esterházy Kastély épületegyüttes szívében Joseph Haydn házával közvetlenül szemben, mûemléki környezetben helyezkedik el. Budapesttõl 195 km Soprontól 24 km, az ausztriai határátkelõtõl 7 km. Az épülettõl keletre a hercegi család által parkosított környezetben található a világhírû Esterházy Kastély. Nyugati irányban 3 km - re termálfürdõ, északra 3 km - re Nemzeti Park. Az épület elõtt 7 m - re halad el a Fertõ-tavat körbejáró kerékpárút .

 • Útvonal tervezõ - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-9431 Fertõd, Fõ u. 4.
  Tel: 06-99-370-008


  © Minden jog fenntartva! 2004-2023.

  Rólunk | Kapcsolat