Útvonal tervezõ
Fertõd >>

 

Szálláshely keresés:

Rábensteiner Apartman - Panzió - Fertõd

Képgaléria:
Rábensteiner Apartman - Panzió - Fertõd Rábensteiner Apartman - Panzió - Fertõd Rábensteiner Apartman - Panzió - Fertõd Rábensteiner Apartman - Panzió - Fertõd Rábensteiner Apartman - Panzió - Fertõd
Rábensteiner Apartman - Panzió - Fertõd
Rábensteiner Apartman - Panzió - Fertõd Rábensteiner Apartman - Panzió - Fertõd Rábensteiner Apartman - Panzió - Fertõd Rábensteiner Apartman - Panzió - Fertõd Rábensteiner Apartman - Panzió - Fertõd
Információ, szállásfoglalás
Típus: panzió, apartman,
Cím:
9431 Fertõd Fõ u.10.
Gyor-Sopron-Moson
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: 06-99-371-651, 06-20-922-3585, 06-20-966-1573
Fax: 06-99-371-651
Férõhely: 12 szoba
Web: www.rabensteiner.hu
Fizetõeszköz: Készpénz,
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink: franciaágy, TV, WC, zuhanyzó/fürdõkád,
Közösen használható: baba-barát, étterem, füves kert, játszóudvar, játszótér, parkoló, pezsgõfürdõ, szauna, társalgó, udvari tûzhely, WC, wellness szolgáltatások, zárt parkoló, zuhanyzó/fürdõkád,
Bemutatkozás

Üdvözöljük Fertõdön, a Rábensteiner Apartman-Panzióban! 

Fertõd a muzsika városa.
Ezt a címet méltán érdemelte ki, hiszen az Esterházy-család által alkalmazott Joseph Haydn (1732-1809), a zenetörténet utolsó udvari zeneszerzõje közel két évtizedes - munkásságának nagyon értékes korszakát - töltötte az egykori Eszterházán a Muzsikaház lakójaként.
Városunk természeti és épített környezete, az Esterházy-kastély és épületegyüttese, a közeli Fertõ-Hanság Nemzeti Park, az itt élõk vendégszeretete mind-mind külön alkalmat kínál, hogy ellátogasson hozzánk, s felfedezze Fertõd és környéke látnivalóit, amelyeket 2001. óta a "világörökség" részévé nyilvánítottak.
Gyönyörködjön a tájban, csodálja meg történelmi emlékeit, és kikapcsolódásként ismerje meg a táj gasztronómiáját, a különleges ízeket.

Rábensteiner Apartman-Panzió:
Fertõd legújabb panziójában 10 szobával és 2 apartmannal várjuk Önt, családját és barátait egy-két éjszakára vagy hosszabb idõre, hogy jól érezze, kipihenje magát nálunk. Az apartmanok 2 szobásak teljesen felszerelt konyhával, fürdõszobával rendelkeznek. A panzió szobáiban franciaágy vagy 2 db ágy található pótágy vagy gyermekágy elhelyezhetõ. Minden szobához fürdõszoba tartozik, amely wc-vel mosdóval és zuhanyfülkével felszerelt. A panzió földszintjén található a Raiffeisen Bank Rt. fertõdi fiókja és egy kellemes kávéház melyben a reggelit szolgáljuk fel.
Fertõd - Haydn ÉtteremAz utca túl oldalán a Haydn Étterem fekszik. Az Eszterházy kastély 4-5 percnyi sétával a kastélyparkban, érhetõ el. A Fertõ-Hanság Nemzeti Park sarródi központja és madárvártája 3-5 km-re található.

ÁRAINK:2010-es évben
Panzió
2 ágyas szoba reggelivel 1 fõ 9.900,-Ft/nap/fõ
2 ágyas szoba reggelivel 2 fõ 6.450,-Ft/nap/fõ
Apartman 4-5 fõ részére 16.000,-Ft/nap
Üdülési csekket elfogadunk!

Wellness:
Fertõd - Rábensteiner Apartman-Panzió, szaunaA wellness többet jelent mint a betegségek hiánya. A wellness a fittséget a jó közérzetet és az egészséget együtt jelenti. Mi ehhez szeretnénk hozzá járulni, oldani a stresszes hétköznapok hangulatát a finn szaunával ahol 80 90 C fokon párologtatja el testébõl a méreganyagokat, Úgy hogy közben kellemes társaságban töltheti idejét. Az infra szaunával amely a finn szaunától teljesen eltérõ, mivel itt az infrasugár a bõrfelszín alá 1 cm - re bejutva, fellazítja a bõr alatt lévõ salak- és méreganyagokat, majd kijuttatja a verejtékmirigyeken keresztül a szervezetbõl. Az infraszaunában max. 50 °C a hõmérséklet ezért nem kell kimaradni a méregtelenítésbõl annak sem aki nem bírja a párás meleget .

És a masszázs medencénkkel amelyben egyszerre akár 7 személy is élvezheti a lazító vízsugarakat. Az önöket váró személyzetben képzett masszõr is van, aki frissítõ masszással járul hozzá, hogy jól érezze magát nálunk. 

Kávéház:
2004.05.28-án, szombaton nyitottuk meg kávézónkat a Rábensteiner Apartman-Panzió épületének földszintjén.
Kínálatunkban hagyományos es különleges sütemények, fagylaltok, koktélok, üdítõitalok szerepelnek. Amennyiben erre jár nézzen be hozzánk néhány kellemes percre, órára, napra... Ha hosszabb idõt kiván Fertõdön tölteni, akkor panziónk, apartmanjaink mindenképpen jó választásnak bizonyulnak. Kávézónkban kerül felszolgálásra a szobáink árában bennfoglalt reggeli is.
Fertõd - Gránátos Étterem
Gránátos Étterem:
A fertõdi Eszterházi kastély megyénk egyik leglátogatottabb történelmi épületegyüttese. Sok száz éves múltja, látványa kirándulók százezreit vonza évente. Éttermünk a kastéllyal szemben, a volt testõrségi épületek egyikében üzemel - nevében is megõrizve a hagyományokat - Gránátos Étterem néven.

Haydn Étterem:
Éttermünk az Esterházyak által is vendégfogadóként épített Udvaros Házban üzemel. Kellemesen kialakított kerthelységgel, valamint felújított belsõ térrel várjuk Vendégeinket. Rendezvények, csoportok, termékbemutatók stb. esetén akár 120 fõ számára is tudunk helyet biztosítani.

Legyen a vendégünk, töltsön el pár napot nálunk és érezze otthon magát Fertõdön a Rábensteiner Apartman-Panzióban !

 

Hasznos tippek!

 • További Fertõd-i szállások

 • Megközelítés
  a 85. számú útról Petõháza felõl is elérhetõ, de áthalad a városon a Sopront az ausztriai Pamhagennel összekötõ fõút.

 • Útvonal tervezõ - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-9431 Fertõd, Fõ u.10.
  Tel: 06-99-371-651, 06-20-922-3585, 06-20-966-1573


  © Minden jog fenntartva! 2004-2023.

  Rólunk | Kapcsolat