Útvonal tervezõ
Cserkeszõlõ >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

Thermal Camping-Cserkeszõlõ - Cserkeszõlõ

Képgaléria:
Thermal Camping-Cserkeszõlõ - Cserkeszõlõ Thermal Camping-Cserkeszõlõ - Cserkeszõlõ Thermal Camping-Cserkeszõlõ - Cserkeszõlõ Thermal Camping-Cserkeszõlõ - Cserkeszõlõ Thermal Camping-Cserkeszõlõ - Cserkeszõlõ
Thermal Camping-Cserkeszõlõ - Cserkeszõlõ
Thermal Camping-Cserkeszõlõ - Cserkeszõlõ Thermal Camping-Cserkeszõlõ - Cserkeszõlõ Thermal Camping-Cserkeszõlõ - Cserkeszõlõ Thermal Camping-Cserkeszõlõ - Cserkeszõlõ Thermal Camping-Cserkeszõlõ - Cserkeszõlõ
Információ, szállásfoglalás
Típus: kemping, **
Cím:
5465 Cserkeszõlõ Fürdõ u. 25/a
Jász-Nagykun-Szolnok
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: 06-56-568-450, 06-70-367-1789
Fax: 06-56-568-464
Web: www.cserkeszolo.hu
Fizetõeszköz:
Szolgáltatásaink
Közösen használható: buszparkoló, büfé, füves kert, hûtõszekrény, kemping, konyha, kutya, macska bevihetõ, medence, mosógép, parkoló, teniszpálya, tûzhely, TV, udvari tûzhely, WC, zárt parkoló, zuhanyzó/fürdõkád,
Bemutatkozás

Üdvözöljük Cserkeszõlõn, a Thermail Campingben!

Az Alföld még érintetlen természeti értékekben leggazdagabb része a Tisza és Körös folyók által közrefogott Tiszazug, melynek legfiatalabb települése a 2500 állandó lakosú Cserkeszõlõ, a környék idegenforgalmi központja.
A település 1943-ban feltárt, 2300 m mélységû 82 Celsius fokos gyógy-termál vizének köszönheti népszerûségét.
A teljesen felújított gyógy- és strandfürdõben eredményesen gyógyíthatók a krónikus mozgásszervi, reumatikus betegségek, valamint a nõgyógyászati bántalmak. A gyógyulni vágyók kényelmét szolgálja a helyben történõ orvosi rendelés, a fizióterápiás, ill. a masszázs, vízsugármasszázs kezelések.
A település igazi üdülõfalu, népessége szezonban több mint kétszerese az állandó lakosságnak. Az idegenforgalmi szezon a gyógyvíznek köszönhetõen már áprilisban megkezdõdik, de a strand és gyógyfürdõ egész évben nyitva van, a mellette lévõ szállodával és kempinggel együtt.

A fürdõ közvetlen szomszédságában fekszik a kétcsillagos Thermal Camping.

Árnyas, füves területén 16 db kétszobás, összkomfortos bungallow, 1 db négyszobás vendégház közös konyhával, 40 db víz-szennyvíz-elektromos csatlakozású lakókocsihely, 80 db elektromos csatlakozású lakókocsihely, 60 db sátorhely található.

Kiválóan kialakított fõzési és mosási (automata mosógép) lehetõség szolgálja a kedves vendégek zavartalan gyógyulását és pihenését. 3 db szociális helyiség, 2 fõzõ, és 2 mosóhelyiség üzemel március l-tõl - október 31-ig.

A kemping egy része 1 szociális helyiséggel, ill. a 4 szobás vendégház egész évben üzemel.
A kemping vendégei a fürdõt üzemidõben korlátozás nélkül használhatják, az árak a fürdõ belépõt is tartalmazzák.

Vásárlási és étkezési lehetõség a kempinghez ill. a fürdõhöz közvetlenül csatlakozó és annak környezetében lévõ boltokban és vendéglátó egységekben biztosított.


Kedvezmények:
Minden eltöltött 21 éjszakából 1 éjszaka ingyenes, 34 eltöltött éjszakából +1 éjszaka ingyenes,kivéve az idegenforgalmi adót, a panziós és félpanziós ellátást, amit a kedvezményezett napokra is meg kell fizetni.
Az éjszakakedvezmény egy lakóegységre vonatkozik.
MCCC, MHKK és FICC tagok részére 10% kedvezmény jár a szállásdíjból, a lakóautó díjából, a lakókocsi-és személygépkocsi díjból.

.
Kedvezmények:
Minden eltöltött 11 éjszakából 1 éjszaka ingyenes, 34 eltöltött éjszakából +1 éjszaka ingyenes,kivéve az idegenforgalmi adót, az ebédet és vacsorát, amit a kedvezményezett napokra is meg kell fizetni.
A kempingben tartózkodó beutalt vendégeknek, akik kifizetik a fürdõ pénztárnál a számukra meghatározott medencefürdõre vonatkozó önrészt, és az arról szóló számlát fizetés elõtt a recepción bemutatják, 1.100 Ft/fõ/éjszaka
összeget a szállásdíjból levonunk, kivéve a kedvezményes éjszakákat.

Teniszpálya díj: 800 Ft/óra.

A mosógép 100 Ft-os érmével mûködik, mely 10 perc mosási idõre elegendõ.
Ebéd és vacsora a szomszédos Napsugár Étteremben lehetséges. Ha az étkezéseket a szállásdíj számlával együtt fizetik: reggeli 1.000 Ft / fõ / alkalom, ebéd/vacsora 1.500 Ft / fö / étkezés.

Reméljük ajánlatunk elnyerte az ön tetszését is. Legyen a vendégünk a cserkeszõlõi Thermál Campingben!

 

Hasznos tippek!

 • További Cserkeszõlõ-i szállások

 • Megközelítés

 • Útvonal tervezõ - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-5465 Cserkeszõlõ, Fürdõ u. 25/a
  Tel: 06-56-568-450, 06-70-367-1789


  © Minden jog fenntartva! 2004-2023.

  Rólunk | Kapcsolat